Prijava

Eru iluvatar, kako ispada bez veze kad se ovako naprezes da pokazes da si nezavisan i pravedan lik, shvatili smo da ne volis da se misli da si pod necijom odbranom(oll,cllanad) ali nemoj fejlovati vise, ne iznosi previse svoje misljenje, pogotove ne sa takvom samouverenoscu kao da si procitao 500 knjiga uopsteno i u zivotu ovako, ne glumi viteza, ne tripuj da je bohor jadnik, ne tripuj da je maestro presao svaku granicu i da stvarno si pravedan lik i liberalan ali bolesnom liku jbt, mislim stvarno, kakva seljacina kao drugo sad cu ti objqsniti glupane kad smo kod toga i tebi i ostalima boli nesu kurac ko je sta pisao jebe mu se ko sta pise na fejsu i ono sto on napise stavi samo da bi ispostovao sve maksimalno, sve je za njega objekat sem zene, ovo je red samo da se napise a on kad se povrati u normalu moci ce opet sa svim emocijama koje poseduje da raspolaze

Prvo sam mislio da je trol, reko šta se ovi debili lože. Onda sam gledao njegove postove i sad razmisljam da je samo debil i da nije trol.

Definitivno je ludak hahaha

NikolaKG80 na reakciju 'Комшија, јел можемо код вас горе док не прође поплава?'

Nadam se da će ova reakcija uskoro biti obrisana. Bolesni čoveče, zar se sa tim sprdaš? Pa samo debil ne bi pustio kod sebe čoveka kome je stan poplavljen. Gadiš mi se.