Prijava

Next grejpfrut s pulpom
Egzotik knjaz

što se tiče stranjskih sokova, bravo peach u limenci jebe, dok je bravo paradise peach toliko dobar da lagano može doneti mir u svetu, neko moje mišljenj, kao iskusan sočar

koji je vama ku*ac, kakvi bravo sokovi, pa to su najlošiji sokovi

žajk živeo sam u svim zemljama sveta, proputovao više sveta nego onaj bradonja iz kon tiki, dok si ti gledao složnu braću kući tako da smatram da je moje mišljenje nekako relevantnije, pozdrav

Степ је одличан за фарбање косе, куваш кесицу Степа жељене боје у лончету кључале воде осам до десет минута и полијеш се по глави или умочиш жељену дужину до крајева.

А овако за пиће шта знам, све страно је исти курац за трећесветовно тржиште а од домаћих све изазива опасну киселинчину у желуцу јер ионако 80% сока је бундева и вештачка лимунска киселина. Дакле све исти курац, ипак пиво.

forester lepo sam napomenuo da vama pivopijama nije mesto ovde, idite slušajte gobline ili tako nešto

Samo limun fanta pa des praznih mesta.

Dzankee
žajk živeo sam u svim zemljama sveta, proputovao više sveta nego onaj bradonja iz kon tiki, dok si ti gledao složnu braću kući tako da smatram da je moje mišljenje nekako relevantnije, pozdrav

i ja sam radio u mnogim prodavnicama, i mogu ti reći da su u svim tim prodavnicama Bravo sokovi najlošije prolazili.
Problemi sa rokovima, a jedino je ona jagoda prolazila u nekim slučajevima.

А добро јебем му матер да се нађемо онда на гејфрут Јелену, то је сок а не стидим се да кажем да ми је два-три пута спасао живот у поткровљу на 40+ степени. Ван тога може ледени чај и то је то од мене.

ne kontam, zato što loše ide odatle zaključuješ da je sok loš? pre će biti da sirotinja ne zna ni za šta dalje od next-a i nectar-a

Brate mili sve je to otišlo u ku*ac, a pravi kvalitet je nestao kad je nestao APA ledeni čaj (ako se sećate onaj u limenci).
Ja sam ga kao klinac prodavao na jezeru, a išao je kao lud.

Dal ide dobro nema veze s tim da l valja. Onaj crni i žuti sok Vrnjci što pravi, ide dobro pa to ne znači da valja. Najveće kršine, nego ljudi nemaju za više jbg.

Nectar je najjači domaći, uz Next. Najjači koji može da se kupi u Srb je granini, možda su počeli da uvoze još neke, slabo znam, od sokova kupujem jedne iste stalno.

Btw, pre jedno god-dve, Nectar je kupio Fructal, tako da je i Fructal "naš".

Bravo sokovi su kurac, naši dobri su još Fruvita, malo jača cena nego nectar i next i sl. al su dobri. A oni fazon 95% proizvoda izvoze u EU, tako da im se jebe za ovde. Znam da im je fabrika ne može savremenije. I ovi iz EU svršavaju na postrojenja i sl.

Ledeni čaj uz voćni jogurt su najveće prevare prepune šećerčuge, koje sam obožavao pre (vrv i sad kad bih opet krenuo da jedem), nectar ugl ledeni i campina fruttis, al sam digao ruke od toga, i rekao da neću da jedem više, al to ne znači da ne šiju.

Pa dobro, majku mu jebem, niko da spomene bilo koji od borovnice, Sinalko i Sprajt

Btw, pre jedno god-dve, Nectar je kupio Fructal, tako da je i Fructal "naš".

usro si sa ovim,a malo te vade ovi navodnici na kraju
sve u svemu nisi svstan koji krš od voća ide u te sokove

Ne mogu da nadjem sliku sad ali onaj next ledeni caj u sivom tetrapaku sa velikim X