Prijava

Krenuce hrvati napadacki jer imaju dobar tim al kad je neko iz odbrane portugala nabije napred pa se cigani rastrce bice gargija

Hrvati gube. Ne zanosite se ljudi. Kristina najbolje odigra kad ga par utakmica svi prozivaju.

Realno mrzim i jedne i druge al nek ispadnu kroasani pa posle portugalski cigani, ja zadovoljan.

Ali hrvati ispadaju večereas zapamtite ovaj post!

Modrić daje sa 32 metra iz slobodnjaka ok?

Brat, ja nemam ništa protiv hrvata, ali sam realan. Gube večeras, gube sigurno. Znači nema šanse da prođu, a i ružni su mamu im.

Ps. Nek pobedi fudbal. Xd

Ja em imam protiv hrvata em sam realan i manekencina ce ih jebati veceras.

Dobro. Ja sam bio politicki korektan. Mrzim hrvate i jedva čekam da ispadnu, ali baš!

Je li ti Thilmo brt procjenjuješ kako koji tim igra na osnovu statistika na PES-u?

Portugal je daleko od ekipa koja je nekad bio. Svakako da nije ovih 3 remija iz grupne faze i nijesu baš najrealniji prikaz stanja njihove igre jer su igrali protiv islandskih bunkeraša i gol ih jednostavno nije htio protiv Austrije u drugom poluvremenu ali Hrvati djeluju jači dosta i to posebno na sredini a od osmine finala na dalje teško da možeš da dobiješ samo na osnovu dugih lopti a sve mi se čini da će ovakav Portugal morati da ide na to ako ne krene odma na startu agresivno pa iznenadi Hrvate.

Ćiro nepokretni, baš zato mislim da su Protugalci favoriti. Doduše i oni imaju taj problem sa samopouzdanjem, al hrvati imaju balkanski sindrom.

Plus rekoh da kristina ne moze nekoliko utakmica da veze sa lošom igrom.

Plus kvarežma, nani, kriatijano i onaj sto mu zaboravih ime, to je vrh svetskog fudbala. Nije ekipa za podcenjivanje.

Ne vidim kako hrvati mogu da dobiju Portugal.

Kakav WBA - Norič meč.

Drugi tiket;

Vels:irska 1
Hrvatska:Portugal X2
Francuska:irska 1
Nemacka:slovacka 1
Madjarska:belgija X2
Engleska:island 1

Au zajk, sad si me razocaro kao covek i kao komunista.

Plus kvarežma, nani, kriatijano i onaj sto mu zaboravih ime, to je vrh svetskog fudbala. Nije ekipa za podcenjivanje.

Gotivim i ja Kvarežmu ali ima mnogo opasnijih napadača od njega. Definitivno je jedan od najatraktivnijih fudbalera za gledati i kapiram da može proraditi fino sa Ronaldom ali pitanje je hoće li i da li će iskoristiti šanse koje stvore.
Nani je precijenjen mnogo. Dobar je igrač ali daleko od klase i u poređenju sa dosta igrača na ovom EP a da ne pričam o tome kako nikako ne možeš da ga gledaš kao svjetsku klasu (za mene je to fazon najboljih 15-20 na odgovarajućoj poziciji) kad u kalkuclaciju ubačiš i južnoameričke pa čak i neke afričke napadače.
Ne znam koga si mislio kao četvrtog, ali pošto si samo naveo napadače Portugala kapiram da misliš na Edera... i ajde nekako da skapiram zašto bi mislio i da je Nani svjetska klasa igrača ali Eder je daleko od toga brate... baš daleko.

Inače evo se obisitini i što rekoh za Vels Irsku... Irci krenuli jako ali od durugog poluvremena morali agresivno na Bejla. Žao mi samo što nije strefio onaj slobodni jer je majstor za njih stvarno. Remzi isto preopasan bio... Istina malo mi žao za Sjeverne Irce jer su bili veliko iznenađenje i mnogo su srčani i agresivni za razliku od fazon Islanda koji koliko god da bi mi bilo drago da stigne daleko, opet bi me i smorilo da ih gledam još 2, 3 ili čak 4 utakmice.

Za sad moje analize perfektne a sve mi se čini da će takve i ostati...

Severna irska nevoljno napusta evropu drugi put ove nedelje

1:3 za ekipu Portugala, dva gola Ronalda i asistencija za Nanija, dok će zgoditak za Hrvatsku postići Domagoj Vida.

Heheheheh dobar skec

Danas Šofro komentator pričao ono kako svaki put kad Remzi da gol neka značajna svjetska ličnost umre brzo poslije toga... Naveo je između ostalih Bin Ladena, Gadafija i Vitni Hjuston a sada kaže i "smrt Evrope" nakon onog gola protiv Rusije

http://images-cdn.9gag.com/photo/a1Mdxjw_700b.jpg

Хрвати немају задњег везног, тј. на тој позицији им Бадељ који је класичан плејмејкер и то би уз два не баш врхунска и прилично спора штопера могло да их кошта испадања. Ипак, по приказаној игри, Хрватска је тренутно бољи тим. И ако ћемо да причамо о играчима светске класе, комшије имају двојицу таквих у везном реду, а Португал једног у нападу и једног у одбрани. Играо сам на предиктору да ће бити 3-2 за Хрвате, али све је реално да дође. Нек ми бар испоштују тикет са гг3+