Prijava

@Stec

Da ne citiram sad cijeli post ovako ću.

Kapiram šta oćeš da kažeš sa ovim prvim da je Del Boske napravio par grešaka i slažem se za većinu ali mislim da je okej što je Injesta bio istureniji jer što se toga tiče malo ko umije da uputi dobar pas kao on i da stvori šansu. Viđelo se to iz par navrata u drugom poluvremenu (naročito pred kraj) kad im je fino organizovao igru u napadu ono kad su Španci pritisli da probaju da izjednače.
A i ovo što kažeš da je trebao više da povede računa o odbrani nakon meča sa Hrvatima, pa nijesu oni toliko loše odigrali odbrani, samo ih je jebalo što su pravili dosta grešaka u prvom poluvremenu i to ne u zaustavljanju protivničkih igrača nego u pasovima kojih su Hrvati presjekli zilion u prvom poluvremenu.

A ovo za staru slavu sam stavio pod navodnike jebo te... Svakako da su Njemci i dalje opasni ali trenutno izgledaju strašno mlako u odnosu na onu mašinu iz 2014... Možda samo manje atraktivno igraju pa mi se zato tako čini ali ono za šta sam prilično siguran da mi se ne čini jeste da im fali discipline u odbrani i strpljenja u napadu.

Углавном, убедљиво најтежи противник ког су могли да добију и једни и други, 51% шанси дајем Немцима.

eee ovo je ono na šta ja idem sve vrijeme...
Upravo ovo da su dosta izjednačeni. Ja se samo cimam jer ovi fudbalski znalci tripuju da su Italijani neka sranje ekipa koju Njemačka može opušteno da pregazi jer im je 'desetka' Tijago Mota, jer nemaju neko brutalno ime u napadu , jer im ne igraju Pirlo i Baloteli, jer su 'cigani', jer tako kaže onaj petougao na PESu kad biraš ekipe...

Brt ja ne tripujem da sam fudbalski znalac, ali smem kurac na panj da stavim da će ih švabo dobiti sa bar dva gola razlike.

Мени није јасно што сте сви тако убеђени, небитно да ли за Немце или Италијане, кад је прилично јасно да је ту негде фифти-фифти утакмица. Тако је већина кењала за Хрвате и Португал, а на крају једва избегнути пенали.

И Пазле, нисам баш циљао да треба Инијесту ставити на задњег везног, него да је првише да Бускетс буде сам и још испред има двојицу којима дефанзива није баш претерано јака страна.

Пазл, наравно да Италија није Словачка, али просто ми не иде да Италијани израде Немце као што су то урадили Белгијанцима и Шпанцима. Јесте да овај 0-4-4 скор никако не иде на руку Немцима, али опет... Не знам, колико год ми није изненађење што су Италијани избацили Шпанију, толико би ми било изненађење да прођу Немце.

ŠVABO OSVAJA.TAČKA.

Za Talijane se navija naravno al nećemo sporiti Njemački kvalitet što bi rekla Mala Vidra.
S druge strane ako neko može da sabije i anulira Nemački kvalitet i poseru se po tome mogu Italijani. Vidjećemo jebeš ga

je*i govna više i ti i pare, daj broj mobilnog u inbox da ti sutra uplatim dopunu, da više ne smaraš

Rekao sam ti da sam na račun.
Mada imam jedan ako nađem napisaću ti.
I Rađardu isto.

Nek vam uplati na online račun za klađenje.

Da bar malo smanji jajarizam.

Zhajk nije upecao ništa od kako neće da vrati pare pa sad bi da vari pare e neš kolega!!!

Pijem drogu a vi?

jebalo vas kladjenje vise iditena temu za to ih sto volim sto se pukli pare triperi jedni

sto volim sto se pukli pare triperi jedni

http://i.imgur.com/ugfNLDz.png

hahaha a jesam ja to reko priznajem

Komad u belom odevnom komadu iza Ronalda...
https://i.imgflip.com/16oat7.gif

LOOOL BOOOT NOOOB

Vrlo je moguće da se radovala kad je odbranjen Ronaldov šut, a onda spustila ruke kad je Kvarežma postigao zgoditak?

Thilmo se baš razume u gledanje fudbala.