Prijava

uvek mi je smesno kada vidim da seselj koristi tviter.otiso u tvorza kada je mobilni jedva imao sms opciju.mogu da zamislim kako su mu objasnjavali kako se koristi bilo sta na kompu.i koliko puta ih je oterao u kurac i rekao da je to sranje.

Ma on to diktira a Vjerica Radetova kuca.

BREXITOVCI ĐE PREMIJERLIGA HAHAHAHAHA

Kad raskrste sa EU, vraćaju se stranci, nema više ono EU igrač je ko i naš.

uvek mi je smesno kada vidim da seselj koristi tviter.otiso u tvorza kada je mobilni jedva imao sms opciju.mogu da zamislim kako su mu objasnjavali kako se koristi bilo sta na kompu.i koliko puta ih je oterao u kurac i rekao da je to sranje.

Imao je Šešelj tvit na tu temu kad ga je Dačke prozivao otkud on zna da koristi internet. Rekao mu ja sam informatički pismen nisam kao ti preskakao šine u Beogradu da me ne udari struja.

ne raspadaju se oni ni blizu koliko vi zhelite da cujete da se raspadaju i dalje su prejaki i gospodari nasih politicara svih tako da se nemojte mnogo lozhiti

Englezima možda može biti bolje samima ali koliko god da EU čemerno uređuje neke pravne oblasti mi ih uređujemo bar 10 puta čemernije, tako da bi se nama isplatiolo, ako ne sam ulazak u te organizacije, onda bar da se ugledamo na ono što valja kod njih.

Oll, u pravu si, doslovno. Šešelj je još u Hagu govorio da su Britanci razjebali radikale i osnovali SNS; niko ga nije slušao. A Vučko je više puta išao u London kod šefova MI5 i MI6 i malo pričao s njima, tj. dobio direktive šta i kako da radi. Evo, ovdje kaže i da je uživao

Вечито тај Енглез јео говна, треба неко да их сравни са земљом.

a moze li neko da mi objasni, od ovih legendarnijih vukajlijasa....koja je fora sa njihovim izlaskom posto ne pratim nista, zar nisu oni najjaca sila tu i zar nisu imali najvece privilegije unutar eu?

@Pezos

Sa velikim privilegijama znaju doći i velike odgovornosti... na kraju se Britancima (prvenstveno Englezima) te odgovornosti i nijesu baš dopale...

Problemi su prvenstveno masovna imigracija i status polarnih međeda koji uživaju imigranti, zatim jačanje desnice koja u liberalnoj Evropi vidi ideološkog protivnika, kao i brojne ekonmske dužnosti koje UK ima prema ostalim članicama EU.

Razlozi su dobrim dijelom i velika mogućnost da SAD napravi potpuni zaokret u politici ako na vlast dođe Trump (mogućnost da izađu iz NATO-a je pominjao) i uvođenje sankcija Rusiji pošto su ruski milioneri i milijarderi najjača elita u Engleskoj i javna je tajna da finansiraju britanske desničarske stranke.

a hoce li sad timovi iz engleske igrati ligu sampiona?

a i za izlazak su bili sve neobrazovani, stari i oni koji su imigrirali tamo, a za ostanak sva obrazovna elita

a hoce li sad timovi iz engleske igrati ligu sampiona?

Što ne bi? (Edit: Mančester neće u svakom slučaju lolololo)

a i za izlazak su bili sve neobrazovani, stari i oni koji su imigrirali tamo, a za ostanak sva obrazovna elita

Ne bih se složio. Istina da su stariji ljudi bili generalno više naklonjeni izlasku iz EU ali i među mladima do 25 godina takođe je bilo više onih koji su se zalagali za izlazak iz EU.
Prema podacima koje sam našao nijedna starosna grupa nije bila dominatno za ostanak u EU.

Što se tiče obrazovanja... pa jebi ga brate ti obrazovani su obično i bogatiji, oni imaju prijatelje širom Evrope i svijeta koji su isto tako najvjerovatnije sličnog imovnog stanja... Za razliku od njih ovi manje obrazovani su ti koji izvlače najdeblji kraj pri zapošljavanju ali i prostornom planiranju (danas bukvalno imaš kvartove koji su nekad bili fazon 99% domaće stanovništvo kroz koje možeš da šetaš sat vremena i da ne sretneš nijednog bijelog čovjeka... ili crnca koji nije Somalijac). Možda bi sin nekog Džona koji istovara brodove u nekoj luci u Mančesteru danas mogao da bude akademski građanin da nekog Abdula iz Pakistana i Džamala iz Somalije nije sljedovalo mjesto na univerzitetu.

Za imigrante stvarno ne znam kako su zvanično glasali ali mislim da ovim skorojevićima baš i ne odgovara da UK izađe iz EU jer ista više nije obavezna da se vodi nekim međunarodnim ugovorima koji im garantuju status polarnih međeda.

Pare su glavni razlog. Unija uzima puuuno više nego što daje, a Britanci su od davnina navikli krasti, a ne davati pare :-)

To a i nece vise u toj meri da im dolaze Poljaci,Cesi,i Abduli sa istoka i da im obaraju cenu rada.

IMAM VIŠKA CRNIH VREĆA NE ZNAM ŠTA ĆU

"Out of the EU Refeyendum!" Hahahaha