Prijava

Ne. U ovom slucaju bi se radilo o porezu na dobit. Uzgred jebem im mamu da im jebem mamu, skoro sam platio porez na stan u kome ja zivim, 74 kvadrata oporezovano preko 14.000 dinara godisnje. Oni nisu normalni majku im jebem.

zar vas ne oslobadjaju poreza za 20 kvadrata po clanu porodice?

Ne koliko znam. Mozda u tvojoj opstini je tako. Doduse, stan ima 81 kvadrat, ne znam kojom logikom dodjose do 74

ne znam za taj trip da skidaju porez na tu foru.u ns po zonama oporezuju.za prkno od stana u centru je veci porez nego na kucu 5 km od centra.ima nekoliko zona i po tome oporezuju

živeli smo kao podstanari na Bežaniji kad je bilo bombardovanje, gazdarica umrla od srčke kad su bombardovali trafo-stanicu u blizini :/

Stanodavci stanodavci vi ste Srbijanci

Bio podstanar do svoje 14-e godine. U prvoj kući gdje sam stanovao bukvalno smo postali familija i dan danas se redovno posjećujemo. Ostali bismo tu, ali se sin od stanodavaca oženio i jbg, morali smo otići.
Drugi stan je bio sušta suprotnost, gospođa je dizala stanarinu kad joj se dopadne bunda neka jebena, pa je smanjivala kad naumimo da dignemo sidro. Srećom, zaratilo se, pa sad imam stan i kuću. Ja bogat wi gowno.

Roditelji mi kažu da su svi stanodavci govna. Ja sam stanodavac.

Pseto, 27.07.2016.

A ti si mico mala od onih sto misle da su roditelji uvek u pravu? Kako je to slatko i zasluzuje stipkanje obraza od strane bake

Nebitno, bas zbog toga sto su moji svasta prosli sa stanodavcima uvek gledam da ne budem takav. Naravno ako su stanari ok ako nisu nek se teraju u kurac

A realno jesam od tih XD

Inače, od poslednja tri stanodavca, dva su bila kul, jedni nisu, ali generalno nisam prošao kroz neke gluposti kao što vidim da drugi na temi jesu.

Brt velika je razlika sada i npr kad je bilo 100k izbeglica iz hrvatske, sada stan nadjes de oces pa i stanodavci ne mogu bas da se izdrkavaju a onda izbace jedne drugi vec ispred cekaju da se usele

Mada su moji dosli neke 70-e otprilike ali po onome sto mi je baba pricala nedobog nikom. Uz naravno mogucnost da baba laze, cale nikad ne prica o tom periodu cak ni kad ga pita neko.

Ne znam na koji fazon, ali ljudi izbegli iz Hrvatske su se uglavnom snasli barem gde ja zivim

продали куће усташама

а не помешао сам нешто

Ја такође сад издајем, а као студент сам био углавном подстанар. Као подстанар сам био бољи него што сам имао подстанаре. Не кажем, има потпуно коректних људи с којим сам се разишао потпуно кул. Јебеш га, зависи како те западне.... Него за порез, ко није упућен..Пошто су говнари сад послали за уназад не знам колико година, застара је 6 година, тако да не морате 2009ту плаћати. Ја контам платити само ову годину и чекати да видим хоће ли притискати, па ако не буду, отезати тако да застари што више тога.

Meni za jedan stan slali 2009, 2010, a onda nista nije stizalo 2011,12 i 13 pa onda doslo 2014 i 2015 placeno. Zimus nekako salju i traze kamatu. Samo kamate platio 16 hiljada. Posle nedelju dve oproste neplatisama kamate i sve. Malo falilo da zapalim opstinu.

Stanodavčevih ćerki jebanih: DVE.
Stanodavčevih retrovizora otkinutih: DVA.
Ukupno ne plaćenih kirija: ČETIRI

пише се заједно "неплаћених"...а зар и даље мислиш да неко вјерује у приче једног цигана?

Džonovan
пише се заједно "неплаћених"...а зар и даље мислиш да неко вјерује у приче једног цигана?

O K
Nas trojca bili na Miljaku kod slona na gajbi 4 meseca skupimo kintu, cimer Rade uzme da odnese i ful i posle 4 meseca dođe gazda kaže dajte pare bando Rade pobegne mi se izvučemo kao ništa nismo znali gospodine pls nemojte nas tući i ujutro se iselimo nađemo Radeta izvučemo mu naših 560 evra i svako na svoju starnu tako da da NEPLAĆENIH.
P.S. puši kurac ceo ne znam ko ti je dao za pravo da me nazivaš ciganom veprino šovinistička.
P.S.2. Poyy