Prijava

Deky, ajd ispričaj za retrovizore šale nikad dosta

Vraćao se pijan sa brucošijade i odvalio retrovizore na gazdinom voksalu jer sam bio mlad i lud posle mi bilo krivo

Prekinuo čitanje posle brucošijade, dovoljno da znam koje si gomno tad bio

I dalje sam govno ali bez empatije mogu da te ubijem ko kera da ne trepnem. Šta jihad učini od čoveka ne biste verovali.

(стварно сам се шалио)

Generalno nemam lepu reč o stanodavcima, ali samo zbog sopstvenog iskustva odnosno iskustva mojih matoraca. Inače ne sumnjam da ima stanodavaca koji su bolji nego što bi to mogla familija da bude. Za prvih 15 godina života selio sam se 10 puta, a 11. preseljenje je bilo u naš stan.
Koliko pamtim moji roditelji su uvek plaćali kiriju na vreme (pa i u ona najgora vremena 90-ih), pazili na stan da se nešto ne ošteti i tome slično, ali su gazde svejedno bila govna koja su svako malo povećavala kiriju.
Sećam se da nam je jednom gazdarica došla potpuno nenajavljena po kiriju u vreme ručka i maltene sela za več postavljen sto i kulirala tako dok se klopa hladila. Kiriju je uradno dobila, kao što je dobijala svakog meseca, ali tolika nekulutra i osećaj kao da si nečiji jebeni rob mi je dan danas ostao urezan u sećanju.
Kod druge gazdarice tri ipo godine nismo imali ni najmanji problem. U dvorištu su bile dve kuće, on je bila u jednoj mi u drugoj. Moji su sa njom redovno pili kafe, moj ćale je održavao baštu i mali voćnjak. Generalno gledano idila. Ispostavilo se međutim, da je gazdarica imala sestru u Jehovinim svedocima i da je njena sestra vremenom uspela da je nekako nagovori da i ova uđe u to kolo (ženu od svojih, u tom trenutku skoro 60 godina). Od tada počinje potpuni haos, žena kreće da nas jebe kako stigne i pose par meseci kada su moji ukapirali šta se zapravo dogodilo palo je preseljenje.

Joj jesam ja vama pricao kad su mi dosli jehovini svedoci na vrata hahaha to je do jaja bilo

Gonzo svdok zla jehovinih svedoka > jehovini svedoci

Jesi to tek sada provalio taj znak za vece/manje?

sa njima je uvek šala zagarantovana, tojest kako lome vrat preko stepenica dok je bačena ponika još u vazduhu

Joj jesam ja vama pricao kad su mi dosli jehovini svedoci na vrata hahaha to je do jaja bilo

Mene su startovali na Kalemegdanu kada sam u srednjoj školi blejao tamo sa današnjim kumom. Dve babe, polomili smo se od smejanja.

Nema stepenica brt u kuci zivim ali kako je onaj jedan uhvatio bezaniju jebem ti lebac ujak i ja bili zapanjeni

Slusaj bre ovo ja ih vidim kod komsije u dvoristu on se zavalio u stolicu i gleda ih i smeska se i ja mu posaljem sms odo ja gajbi(jer sam bio kolima na ulici) posalji ih kod mene reci im da sam u tom fazonu skroz i odem ja gajbi trebalo je da budem sam al ujak imbecil bio tu svratio dan pre pa prenocio i valjda ga mrzelo da ide i sedi covek pije kafu i gleda jovanu na pinku ceka da dodjem. I ja ulazim i reko e desi brt i ostavim kljuceve i skinem sat mislim se u sebi jebacu im majku sada i dolaze oni ulaze u dvoriste ja otvaram ulazna vrata i kazem udjite udjite ovamo a ujak krenuo zamnom video ih kroz terasna vrata i sad ovaj jedan stariji valjda izvalio sta ce biti i kako sam ja rekao udjite on krenuo polako nazad kao da se povlaci i ja vidim nema se vremena odma dandaru ovom mladjem a stariji zuuuuu pitaj boga koja je to brzina al zato sam ovog mladjeg tukao 7,23 minuta i sutirao ga do kraja ulice sve komsije izasle na kapije da gledaju jedna baba vikala s verom u boga za kralja i otadzbinu

Jesi to tek sada provalio taj znak za vece/manje?

Aha ;)

pa da, jer si obnavljao sve razrede ko i svi cigani, pa tek sad mator konj stigao do šestog
EDIT: (šalim se;)

Uzinu kupuje od decijeg dodatka xd

Cao dz pomilkio bih ti bradicu :#

ćao ćao aleksandar čuješ li se sa vasinim sinom?

Ne seri da se zove Aleksandar? To je tako 88