Prijava

podstanari smo vec trecu generaciju i uvek smo imali problema sa stanodavcima i mogu generalno da kazem da su govna. Prvo i prvo svi su se izivljavali, secam se jednom otac je odbio da plati kiriju taj mesec jer je stvarno bilo tesko, i secam se da je rekao stanodavcu kako te nije sramota imas tri stana koja izdajes, jel ces propasti ako par meseci godisnje ne platimo kiriju, trebao bi malo vise od tih para koje imas da das nekome kome su vise potrebne, ja da imam kao ti svima bi delio, i onda je ova stoka zvala policiju jebem li mu seme otrovno kakvih sve ljudi ima....a jedan drugi je redovno fizicki napadao oca i maltretirao ga, zavrtao mu ruke, jednom mu je iscasio i rame kad ga je tresao za ruku i stalno se zalio kako kao ne odrzavamo stan urednim i kako mu pravimo stetu....ova sad baka kod koje zivimo je radila u svedskoj ceo zivot, sad se vratila pre 3 godine da uziva u zivotu i penziji, zivi sa nama u stanu, tj ima odvojenu sobu svoju, ali koristi kuhinju i kupatilo gde i mi

ako vam toliko smetaju stanodavci, ne morate da živite kod njih jebote, kupite neki stan, kuću, nešto...

Ili izbacite muslimana iz njegove, pa kakvi ste vi srbi jbt?! Moji su '92 izbacili muslidžu iz stana, sa fantomkama na glavi, ni da se obuku nisu dali, u gaćama napolje, djeca sitna cvile, al boli nas kurac. Od onog što smo opljačkali nikla kuća, šta ćete bolje?!

Bošnjoci koji su imali sreće da nisu u kvartarnim grobnicama plaćaju u GT-u kirije za življenje u svojim stanovima. Eh, živote...

Mislim da je odgovor vrlo jednostavan, da ima puno govana i stanodavaca i podstanara jer su Srbi u velikom procentu govna.

Generalno je utisak da su veća govna stanodavci jer su podstanari veći jadnici pa em više i napadnije kmeče em se njihovo kmečanje doživljava kao ispravnije jer su pobogu poštena sirotinja koju tajkuni stanodavci jebu.

Pa problem je sto srbi misle da cim neko izdaje stan da je tajkun iako ga izdaje za 150e fazon

A šta mislite o podstanarima koji samo furaju lokacije po centru Beograda i rođeni su Beograđani, a najnepokretnija imovina im je baba? Filozofija "bolje podstanar na Krstu, nego svoj na svome u Borči"? Ima li logike? Je li vredno tolikog odricanja?

Pa šta znam, izbeći iz nekih krajeva jeste stvarno bolje za kvalitet života i vredi para koje daješ lolo

Pa nije bolje, ako vec imaju nesto svoje u borci a stan na krstu placaju dve glave pametnije je da dignu kredit i otplacuju ga dve glave mesecno da bi kupili stan na krstu. Pare za kiriju su bacene u bunar bolje ih dati banci.

Радјард Куплунг
ako vam toliko smetaju stanodavci, ne morate da živite kod njih jebote, kupite neki stan, kuću, nešto...

Zahvaljujući stanodavcima sam napravio kuću.
Jednom sam istovremeno bio stanodavac i podstanar, ali to je neka druga priča.

Jednom sam istovremeno bio stanodavac i podstanar, ali to je neka druga priča.

Odavno si poznat po dvoličnosti!

Ne znaš o čemu se radi, stanari su bili neke siromašne izbeglice, znači ne znaš kako... Hej, stani

Pa si onako, čisto da se solidarišeš, živeo sam izbeglicama u stanu za koji su ti plaćali kiriju?

cesto sam imao probleme sa podstanarima.jednom sam izdao stan nekoj pevacici sa dvoje dece.nisam obilazio stan, kad su otisli i kad sam video stan zamalo da padnem u nesvest.zidovi izvrljani vostanim bojicama, satanisticki simboli po zidovima, slomljene plocice u kupatilu, sve prljavo itd.nije htela da mi da pare zbog stete koju su napravili.

Ne. Napisaću malo više o tome, samo da odem do prodavnice.

Zašto barem pola Labovih postova zahteva fotku u prilogu? Evo, ne znam...

mislis onu moju fotku ili kako?

Kapiram. Kaunt placao dvesta evra za trosoban stan i uspeo da ulovi profit urgentnim uvodjenjem izbeglica u stan 95' kojima je odvojio najgoru sobu uz dozvoljeno koriscenje wca, poredjao ih pet po podu i naplacivao 100e. Na tudjoj se muci najbolje zaradi,svaka cast kaunt,dobar njuska za biznis.

Ma da labok,tvoju,uvek na istu kartu igraju labok mamu im jebem milosnu