Prijava

па је л' би ти било интересантно да видиш шта је причао у утиску недеље кад је ушао у владу? још поготову што је клип скинут са два места пред изборну кампању? а још стоје они клипови кад је гостовао са стефановићем.

a ček, ja sam mislio da na taj klip misliš. Znači neki gde liže Vučića isto?

па утисак са њим, крстићем и ако се не варам даница поповић и ћулибрк. нема цела емисија, а имао сам два линка букмаркована и пред изборе сам хтео да гледам - скинути.

ЕДИТ: а не знам да ли лиже вучића, то сам хтео да видим.

ovaj krstić je još legendarnija njuška al on makar nije napravio stranku

није ни саша направио странку, него покрет! прво се мало информиши, па онда дођи да пљујеш.

ЕДИТ: ево га армин да прокоментарише професорку. :)

zna znanje, al vidite u klipu kakva je to glavica jbg
al kad se zaleti na predavanjima da opljuje vucica i sns, pa se zaustavi i nesto izvuce na finjaka sa nekim posalicama pa jebem ti PU

Не покушавам да будем, за разлику од тебе. Љуте главе одавно нису на сајту, а ти и још неколико сличних дркаџија само трипујете љутину на тастатури.

Fendere jebeš mi se, stvoriće se valjda nekad prilika da ti platim pivo za ovo citirano. Mada sam više mišljenja da oni troluju i kao glume neku žestinu.

Inače me je veoma zabavilo čitanje onih silnih gluposti oko Đokovića. Dobar deo vas još nije skapirao da momka boli kurac da vam izbija iz frižidera svaki dan, već da to rade nekakvi izgovori za novinare. Prosuli ste oko Đovaka više govana po jednom postu nego Vučić u jednoj rečenici tokom svojih beskrajno dugih i dosadnih konferencija za medije, a svi smo valjda spremni da priznamo da je Picoustog teško zajebati po tom pitanju.
Najveći problem Đokovića je njegov otac koji tripuje da može da se ponaša kako mu dune zato što se toliko namučio da bi omogućio sinu šansu da postane vrhunski teniser.

moj rođak je bio vrhunski teniser, ali je onda dobio strijelu u koljeno

Makaronac reci rođaku da nije trebalo da se igra kaubojaca i indijanaca.

Gonzo ako Djokovica toliko boli kurac da se o njemu pise i da se svidi svima, zasto onda ide na pijacu dok ga prati TV ekipa, vozi traktor dok ga prati TV ekipa, deli sendvice ljudima koji cekaju u koloni zbog smetova, dolazi na revolucionarnu ideju na nekom turniru pre par meseci kada zamoli ljude u publici da svako zagrli osobu pored sebe (preveliki transfer je ispao jer ni 10% publike nije uradilo to) itd?

to mu je otac putem odašiljača u uhu rekao da uradi

sta mislite o jeleni djokovic najvecoj kurvi

ja noleta djokovica vidim kao naseg oca

Papete brate shvati da su sve to stvari koje dolaze iz marketinških agencija. Ne misliš valjda da ovaj između 69 treninga dnevno, 100 turnira godišnje i ko zna koliko hiljada kilometara pređenih avionom ima vremena da smišlja te sitne podlosti kako bi se popeo na kurac osetljivoj populaciji Srba.
Đoković je prvi igrač sveta u tenisu i čovek ne mora iz kreveta da mrdne tri dana, a opet ćeš po srpskim medijima imati pun kurac vesti o njemu. Kao što nas bombarduju sa vestima o drugim vrhunskim sportistima na dnevnoj bazi, isti ti je kurac i sa Đokovićem.
U principu i oni koji ga uzdižu na nivo božanstva, a i ovi drugi koji ga pljuju eto samo da bi ga pljunuli su isti slučajevi za psihijatra.