Prijava

http://www.b92.net/sport/rio2016/olimpizam/vesti.php?yyyy=2016&mm=08&dd=21&nav_id=1168124

Ево Штефанековог наводног статуса. Ивана може да се правда да није одговарала Прлаиновићу, јер га није помињала (иако се атлетски савез баш љуто увлачи Вучићу колико видим), али ова изјава је већ нелол (ако је истина), јер је Прлаиновић говорио и о стању ватерполо клубова. Обе изјаве су у фазону "није тачно да држава не помаже, нама је држава обезбедила све", мало ми је лејм то...

da, a ne daj bože da se razmisli o opciji i da država stvarno daje za naše standarde ok podršku sportistima, ili možda ne svima, al npr eto atletici, te da Španovićka ili Štepanek ne kažu ništa neistinito.

Nije to problem. Prlainovic decko rekao da drzava nista ne pomaze i da su u kanalu. Odmah posle toga se javljaju jazavac stepanek i spanovicka da velicaju vlast.

Ok da je stvarno tako, da se ulaze u sport i to. Al pojeli govno da se uslihtaju pickoustom, to ne ide da jebe rak raka.

Edit: usao sam u pucanj sa komentom, ali slazem se sa gore i dole napisanim.

pa stevane govorio je i generalno o tome da se ne ulaže u sport, evo čitam sad Prlainovićevu izjavu

koja smo mi jebena govna kad svaku sferu života naših bednih moramo povezivati sa politikom

Није проблем да се каже, него се појављује то после Прлаиновићевог мишљења о генералном улагању у спорт и стању ватерполо клубова.

Prle je pričao da klubovi propadaju. Ne znam što jedete govna deset dana o tome u pm.

Ma samo ceka marva jebena da trpa beda jebena

Prlainovićova izjava ima dva dela, da se ne ulaže u vaterpolo ali da se ne ulaže i u ceo sport i da SVE medalje sa OI nisu plod sistema nego samo sposobnosti sportista.

Ne vidim stvarno šta je problem u tom navodnom Štepanekovom odgovoru.

A jeste sad, onda se prlainovic slihta zutima pljujuci vucica

Nisi svestan gvozdene koliko,mi je drago sto si se vratio na forum, mislio bih do sada da sma stvarno lud, trebao je jos neko da malo realnije gleda na stvari

стеване, видим тамо потписујеш ауторе џивџанизама, а овај мој ниси. :( за срце си ме ујео.

Prle je ubo sustinu. Pickousti sazvo konferenciju za medije i psovo sve zivo i kleo se da ulaze u sport. Jebem ga lazljivog. Popuse mi njegovi botovi stepanek i spanovicka licno!

Stevo, slabo mi ide zavadjanje naroda preko b92. Daj zr da uplatim reklamu na dzivdzana, vredi jebes mi sve.

hvala dragi prijatelju i meni je drago da vidim još nekog sa zdravim pristupom

Elem, ok, nije ni Štepanekova izjava ful, odličan odgovor bi bio e čekaj DJBinoviću, meni je država itekako pomogla, imao sam ok uslove, e sad ne znam za vaterpolo brate, podržavam te ako je to istina i tražim da država pomogne i taj sektor sporta ali nemoj da pričaš da sve medalje sa OI nisu plod države, pošto moja jeste.

Ali u svakom slučaju je DSinović prvi povukao nogu neopreznom, huškačkom, forumaški neodmerenom izjavom

Па Прлаиновић и јесте жут хехе

Гвозене, можда је мислио на почетне услове, могућност да што више деце тренира, више базена, мање чланарине. Штефанек помиње себе и колеге из репрезентације, то су већ спортисти који су постали професионалци, имају потенцијал да направе резултат на Олимпијади, а питање је какви су услови за стварање више таквих. Нећу да тврдим да је очајно стање, али ето нпр, ово нам је прва медаља у рвању после 30 година. И генерално је скупо плаћати тренинге у ондосу на плате, али добро, болнице су нам очај често и може се рећи да нам и није спорт приоритет и блаблабла какав евриџ форумски пост, ето нисам паметан.

Труће, ено покушао сам донекле да се искупим.

Ne znam Stevane, ne razumem se u prilike ni u atletinici, ni u rvanju, ni u vaterpolu. ALi sam siguran da se u prilike u rvanju i atletici sigurno ne razume ni Prlainović. Moguće da je i tamo kurac, moguće da je ok, moguće da je neki stepen stanja između kurca i dobrog, ne znam zaista.

Ne jednom sam u životu saznao da se za neke stvari za koje se do jaja kuka u raji, zapravo daju pare i to fine pare za uslove siromašne države kao Srbija. Naravno, milion puta sam saznao da su neke stvari i ko kurac.

ма болнице су нам супер, спорт нам је супер и ова држава функционише савршено у односу на то колико нас саме заболе курац за државу. сад да неко понуди да држава функционише исто овако наредних педесет година и да нећемо напредовати ни милиметар, потписао бих у секунди.

што се тиче ове "расправе" међу спортистима, не може бити глупља. овај се жали на неке услове, ови други су задовољни. ко се ту са ким расправља. али, господо гвозздене и армине, не можете да занемарите један битан аспект ове приче. човек каже у директном преносу како није све сјајно и да држава не помаже ватерполо (а и што би држава који курац имала обавезу да помаже?) и одмах се, пази ово, активира неки спавачки ботовски лажни налог штефанека, па се потенцира јако на извртању контекста шпановићкине изјаве и уз све то се закаже конференција да се све објасни уз неку одвратну мелодраму и одатле се лансира фронтални напад на ртс зато што су САМО интервјуисали прлаиновића. ето, то је срање и то ми смета, а вероватно и сваком нормалном.

Sve i da je Prlainovic pricao samo o vaterpolu, ocigledna je botovska namera pigmeja i spanovicke da podrze velikog nam vodju, pišajući na korektnu i iskrenu izjavu.