Prijava

A doping dodaje nekih 80cm-a? Pa Španovićka bi oborila svetski kad bi ga koristila lagano! Osim ako se sad ne puca nečim, jasno.

где гледаш муту?

ево, одабрао сам и један постер за армина.

A i on uzima neke hormone rasta sto posto.

hahhha ne sme ovo truc ni iz zajebancije

ja prvo reko meni si odabrao ovaj xD
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201211/545157/imamo-dokaze.jpg

лечки, ако су сви отишли, оћемо ми о шаху?

Hoćemo, dajte onog kazahstanca što se uplašio robota. Truć je to kačio čini mi se.

Aj udri, Truće, šta te interesuje?

није казахстанац, рус је. гуглај кука вс грисхцхук.

ма зајебавам се. ал кад си већ ту, која је минус граница на карлсена у финалу?

A Griščuk, može. Sad će još malo šahovksa olimpijada pa će da se debatuje opet o nama na olimpijadi. Samo da ne ode Nikolić opet, mamicu mu baksuznu.

Hahah ne znam, brate, znam da su na Meridijanu pred onaj turnir kandidata stavljali kvote za svetskog prvaka na kraju godine na igrače koji uopšte ne učestvuju, a za neke koji su učestvovali (Svidler) nije bilo kvota uopšte.

а вероватно преписују са закашњењем. можда би могло да се клади ако негде има карјакин 0 победа у мечу. то ми је онако реално, али бојим се да се опасно спрема, нема га нигде. не виђа га нико по граду.

ево на Сосу, не знам дал је лајв или снимак

Шаховска олимпијада није такмичење, него период који протекне између двеју Шаховских олимпијских игара.

Ja se plašim da je Truć neki bivši rvač, koji je u mladosti trenirao s Kareljinom, ali je bio na lošem putu, bio na robiji i slično, te mu je ovo kao neka resocijalizacija. Ljuta glava mnogo.

е јбг, сос нема премотавања уназад. али још увек доминира.

Ma sprema se đavola, znaš kako je užasno odigrao na svim turnirima ove godine? Mislim nije na nešto mnogo učestvovao baš zbog tog meča, ali na ovim kojima i jeste, baš je bio loš i posle svakog meča: Ne mogu da odigram ono što bih normalno jer čuvam pripremu za meč sa Karlsenom, a ne smem ni da potrošim previše energije.

U aprilu čuvaš energiju za meč u novembru ili kad već, ma idi begaj. Mada učestvuje čini mi se na olimpijadi, moguće da će opet doći do meča između njega i Karlsena. Ali čisto sumnjam da će on na prvu tablu.

прове, што би се плашио? ја сам баш мекана глава, чак и кад возим не псујем.

A jedan naš brani medalju na tim igrama, dobro me ispravi Stevan, zlatnu na da l četvrtoj tabli.

па добро, то му је, сигуран сам, једина шанса у животу. а ако се већ спрема, мора обавезно да игра нешто што не спрема за карлсена. видећемо, надам се да је тако.