Prijava

Зајебавам се, Мраве, пошто је Тилмо скоро ширио тај мит. Олимпијада означава и само такмичење, пише у речнику.

Znam, ali i Karlsen na ovim turnirima igrao neka neuobičajena otvaranja pa je opet bio odličan. Mada kod njega nikad nisi siguran, on tako obično i igra. Ali evo ni ove igre ne mogu bez kontraverzi, jermenska reprezentacija ne učestvuje zato što bi moglo da bude opasno za njihove igrače u Bakuu, imaju oni nekih nerešenih problema sa Azerbejdžanom. Čak je i neki švajcarski igrač tu upao u problem hahaha ček da nađem to.

јебига, штета због јермена. а добро, не може карјакин исто као карлсен. то је као дел потро и ђоковић, ђоковић може како хоће, а овај мора да се спрема шест месеци за турнир.

http://en.trend.az/azerbaijan/karabakh/2566540.html
Posetio azerbejdžansko Kosovo kao gost jermenskih Albanaca, pa postao persona non grata, e posle se izvinio, rekao Kosovo je srce Azerbejdžana i sad može da učestvuje.

ау, нисам знао ситуацију у том нагорно-карабаху. добро се јермени боре. подршка, браћо!

A jbg, ovako kad je samo 12 mečeva, može možda i da ga iznenadi neku partiju pa da posle igra neki bunker do kraja. Eee kad se samo setim, '84.god, Moskva, Karpov i Kasparov igraju 48 partija i opet se ne zna pobednik, e to je za mene meč za titulu!

некад се знало, јбг. поздрав, мраве, навијамо за серјожу!

Ne znam da li ću za njega da navijam, mislim jeste autsajder i to, ali za neke druge ljude sam navijao na turniru kandidata, pa ih on nasamario, a da i ne pričam o svetskom kupu kad je takoreći oteo Svidleru titulu, samo što pištolj u ruci i čarapu na glavi nije imao. Navijaću za napadački šah, što manje dosadnih otvaranja (čitaj: Berlina). A na igrama, za naše, naravno, da uzmu makar koju medalju! AV rekao uzimamo bar dve, država ulaže! Pozdrav, Truće!

azere treba uništiti

Pre oko godinu dana kad sam popunjavao za vizu za Azerbejdzan, jedno od pitanja- da li ste poslednjih godinu dana posecivali nagorno karabah i kojim razlogom... Svega mi. Zamisli Mongola recimo dolazi u Srbiju i pitanje na formularima jesbio na Kosovu i sto. Jebu ih Jermeni tamo ko suznje.

Posle bohorovih najljubaznije mi je kad uhvatim tvoje postove da citam isijava iskustvo.

srbenda jesi pohadjao tapijevu skolu slikanja

Novinar-covek koji je promasio profesiju

Novinar sam

Jesam zvezdaš ali grobari prave odličnu atmosferu u pioniru....

Meni ovo miriše na Gonza
Jednom je morao progovoriti

Gonzo, šta imaš od škole?

Ekskluyivno evo što je Nolo izgubio pretrpio dva šoka

http://www.kurir.rs/sport/tenis/video-evo-zbog-cega-je-dokovic-izgubio-od-del-potra-otkriven-razlog-novakovog-poraza-u-riju-clanak-2416177

Dva ogromna shooka pretrpio, prvi poray na vimnledonu tad se ne zna razlog shooka i drugi povredio Nolo zglob tad se shookiro drugi put

http://www.b92.net/sport/intervjui/intervjui.php?yyyy=2016&mm=08&nav_category=91&nav_id=1169962

Читам јуче ово и на делу где прича о вршењу селекције паде ми на памет Бата Ђора и сличне фудбалске главе лоло