Prijava

Čestitati Čelziju titulu i to je to

Konte zvani rezultat

http://vukajlija.com/forum/teme/70818-premijer-liga-2016-17?strana=21#post_3698686

ESAM REKO

Ko me poslušao za ovo i poklon Barnli, i uplatio četvorocifreno sad je srećan.

Je l ima na torentu Dadin novi album ili nije još krekovan sa marketa? xD

Ne znam ti ja to, ja kupio original gramofonsku ploču od lika nekog.

siti se posrao po vesthemu.
gledao sam pola drugog poluvremena manca.odlicna tekma.cak je i hal imao 2 sanse da da gol.mogao markovic da se proslavi.naboo stativu i to unutrasnju.mata je promasio sansu koja se na nasim terenima pretvara u gol.ibra imao odlican pokusaj simuliranja.kapiram i da je njemu bilo smesno.poslednjih 10ak minsa i nadoknada total soker.milina za gledati.
generalno ludo kolo.samo siti profitirao.

Маестро ♦

Alo Liverpulovci, gledate li kako igra B tim Junajtedov?

Ало сорошевци, а да обратите пажњу на то како вам игра А тим? ХА ХА ХА

Dok god Siti moze u gostima da pobedi whu 0-4 a mi ne mozemo hal kod kuce ni 1-0 ne zasluzujemo da ih obidjemo na tabeli. Pa ko se ljutio ko ne. Ovako ne moze da se igra. Nemamo krila da bi mogli 4-3-3 ni 4-5-1, kurcina smo. Mora 4-4-2 na sredini kerik i herera desno miki levo marsial u spicu rasford i Ibra. Rasford nije krilo i ne vredi ga gurati na krilo. Marsial mora igrati levo krilo. Na leto se mora dovesti novo levo krilo. Rashord je prevara i vreme ce to pokazati. Mata isto, moze komotno van kluba. Pogbu treba tuci samarima i stavljati na klupu dok ne stasa mentalno za premijer ligu. Lingard ne da nije za Junajted nego nije ni za premijer ligu (bez obzira sto nije igrao veceras). Blind je dobar kao stoper ali na levog beka treba vratiti Shawa prodornog. Runi moze u penziju na kraju sezone komotno. Herera je glup ko kurac. Kerik moze u MLS na kraju sezone. Svakako ulazimo u top 4, osvajamo liga kup mozda i fa kup mozda i le, ne tripujte se hejteri, samo bice tu jos posla na leto da se sastavi ekipa za titulu

Koji ono doktor beše ovderekao da Arsenal sigurno osvaja? Šta će tek Bajern da im radi kad ih je Čelsi ovako unakazio. Još im je i dobar rezultat.

Izgleda da će Everton opet biti najbolji klub na mrsisajdu. Opet se ostvaruju polako predviđanja Dejana Anđusa.

liverpul u poslednjih 10 tekmi ima jednu pobedu.i to protiv uvek nezgodnog plimuta.
kako su se samo raspali za mesec dana.iksevi sa celsijem i mancesterom i porazi od hala,sanderlenda i svonsija.1-4-5 poslednjih 10 tekmi.
edit:sa sanderlendom x.od vulvsa poraz u nekom od kupova.

U nekom od kupova... Kakav veliki poznavalac premijer lige. A glavni na ovoj temi

premijer lige da,kupova bas i ne.znao sam da ce neko da se zakaci za tu recenicu.ipak je ovo internet.ako nekog bas interesuje lako se izgugla.
kako si ti?jesi nasao nekog da se preganjas po forumu danima?

TRPAAAAAAAAAAAJ
JEBI JEBI JEBI JEBI JEBI JEBI JEBI

OPAAAAAAAAAAAAAAAA

OPAAAAAAA USERI SE U ZIVOT SAMPIONIMA

Ranijeri dobio otkaz, sad neka gamad ispanu iz lige