Prijava

Tačno sam znao kad je ušao ciganštura da će da metne samo nisu priznali. Koliko smor utakmice juče i danas jbt.

Ko, nisam hteo da gledam jer volem manču a osecao sam da ce da se brani i rukama i nogama. A i znao sam da ce biti smorcina tekma.

Mancesteri miroljubivih 0:0, kuje li se to plan da se redsi isteraju iz LŠ xexexexexexe

Nikad nisam video da je neko ukrao vise vremena nego mi danas. Tezak raspored do kraja ali nema predaje! Hocu i osvajanje Lige Evrope i top 4 u ligi! Nije nemoguce

zabaleta ce potpisati za WHU.ocerali su onih promasaja u kurac.

Kakav gol Arsenala... Ruka i ofsajd, samo nek se igra.

berrnardo silva presao iz monaka u siti.

Hadersfild, posle vise od 70 god, ponovo u premier ligi.

Koliko mi je drago što Reding nije ušao. Koliko mrzim te klackalica timove. Nadam se da će Brajton ili Hader izboriti i opstanak sledeće sezone.

hoce siti da pokupi i mendija iz monaka.i za njega nudi dobru kintu.za mendija se i ocekivalo da ce otici jer nije nesto dobar sa trenerom.ne znam da li ce monako dobro pazariti posto za dobre pare prodaje igrace ili ce da rasprodaju sve i da nastave da riljaju po francuskoj.

murinjo oce perisica.koliko vidim, to je stara informacija.valjda je u martu isao da gleda hrvatsku.

50 miliona će mančester dati za perišića. Inter zapeo za 55, ovi daju 45, tu su negde.

Dobar je fudbaler, nema tu šta, ali brt 50 miliona za perišića jebenog, ej. Mada šta, kad je arsenal dao 45 milki za jebenog granita džaku, vredi onda i perišić jbg.

moguce da ce i marsijala prodati ukoliko neko ponudi dobru kintu.nisu vise toliko spremni da ga cekaju.

Da su pametni prodali bi ga za bilo sta. Mada su kurac pametni ako perisica jebenog dovode, ocekujem grizmana kod njih lagano

kupili su ga za 30 i nesto, tako da ga nece bas dzabe dati.to su jos neproverene glasine,al kao dali bi ga za 50 odma ako neko ponudi.to ne verujem da ce im iko dati,pa da ih 100 puta kupi seik.
sve nesto kapiram da ce on nazad u francusku.da te pare mozda psz bude hteo da da.ili marselj ako su vec puni para.nezvanicno su ponudili 40 za ajeva iz vesthema,pa sto ne bi 50 za ovoga.
meni bi bilo logicno da ako ce vec grizmana da posalju i marsijala i da jos doplate.moze to da bude dobro i za atletiko.tamo su se mnogi popravili.a marsijal moze da bude dobar igrac.

ukoliko je istina.
manc ponudio 52 milje za moratu,real odbio.
hoce i belotija.to bi im bila super investicija.
nolito ide iz sitija.
kolasinac dzabe dosao u arsenal.

Pazi sad originalan i nadasve vispren sketch. Šta će Vengeru bacač kugle xd

Arming kolasinac

potpisace dominik solanki za liverpul.igra na svetskom do 20 godina.bio u celsiju,al nije igrao.zavrsio na pozajmici u viteseu.sve u svemu,odlicno je danas odigrao protiv italije.verujem da ce biti dobro pojacanje u nekim narednim godinama.
jos ima liverpul i odzoa.danas je pokidao italijane.usao u igru i dislocirao im prsljenove.
ukoliko ih budu sacekali da stasaju,bice to strasan tandem.