Prijava

Koliko mi je drago da je dosao u PL, toliko mi je zao sto je to Ars.

strasan igrac.venger je ovim odradio super napad.ukoliko sanceza ne proda.

I ja ga gotivim bas. Al videcemo da ne bude depaj slucaj jebeni. S tim sto svakako nije isto tri godine na top nivou u Fra i tri puta manje u Hol.

Sancez trazi 300k funti nedeljno i ostaje. Mada Gvardiola napinje da predje tamo

valjda venger nije toliko lud da mu ne da koliko god hoce.ima onda opet da trazi igraca 5 sezona.

Lukaku u Manči za 75m.

Nije potvrđeno zvanično ali delovalo je kao gotova stvar, sad videh da gardijan piše da se čeka hoće li Čelsi ponuditi više.

https://mobile.twitter.com/ManUtd/status/883581448493699072?p=v
Jeste sad zvanicno :)))
Sa bonusima preturaju 100 mil, neki kazu uracunat i Runi, pa ako njega procenis kao 10 mil funti, onda i preko 100 mil funti.

Mnogo, al kad su culi da hoce Che da ponudi vise od onih 75 kontam da su istresli sve sto imaju.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-4688592/Which-club-productive-transfer-window.html
ocekivano za everton da se sada nakupuje svega i svacega.uzeli kintu.
malo blaza verzija nego kao onomad totinhem.

vest hem ce potpisati ugovor sa arnautovicem i pozajmili su harta.Arnautovic (ako je verovati netu)kupljen za preko 20 milja.i koliko vidim,velike sanse im daju da dovedu i cicarita.
celsi trebao da potpise aubemejanga,al se i milan prikljucio.ne znam tacno iz kog razloga hoce da se rastosiljaju koste.citao sam da hoce da ga oteraju.

Koliko ja znam Kosta je jos u januaru hteo da ide i jedva su ga zadrzali. Sad je tek odlucan da ode nema Boga da ga zadrze. Vec se slikao u Atletikovom dresu i kacio na instagram haha

http://www.mozzartsport.com/vesti/ostaje-tacka/173043

Ostaje Pjer Emerik. Drago mi je zbog Vest Hema odlična pojačanja iako Harta ne volim nešto posebno.

vest hem kupio keitu baldea iz lacija za 32 miliona.arnautovic ce da ih kosta 22 miliona.kazu da je gotovo to sve,al nije zvanicno.kapiram da onda nece cicarita.sem ako bas nemaju kinte.

nisu uzeli baldea.mada,pisalo je tako.nisam obratio paznju da izvor bas i nije neki.ako je tacno ovo danasnje,ponudili su 32.

navodno ce morata u celzi.

cicarito zvanicno u vest hemu.
dobro su odradili ovo godinu.zabaleta,hart,cicarito,arnautovic.steta za onog baldea.procitam u nekom engleskom informeru da je presao u vest hem.
hoce i vilsira iz arsenala.ako je verovati medijima iz engleske,oce i vilsir u vest hem.
mislim da nikada nisu imali jaci tim od ovoga.ako iih ukenja jos tih par transfera,postaju evrton umesto evertona.evropa liga.

morata za 65 miliona u celziju.nije mi bas realno da toliko vredi.

pogledao neku pripremnu siti-junajted.gledao taman prvo kada su bili golovi.lukaku razgrce igrace.odbijali se od njega ko kegle.u sustini,nista se tu nije promenilo mnogo.on je nesto ko ibra.da razgrce i da nabija ka golu.ako im propadne onaj lik iz odbrane,opet ce da budu sesti.zavisi im od odbrane sta ce da urade.ako ne dovedu jos nekog jakog,ne verujem da ista mogu.
arsenal sam gledao protiv bajerna prvo.slabo se igralo na obe strane,al arsenal ima ubitacan napad.kada budu igrali zaprave pretrcavace gotovo sve odbrane u ligi.

Od Greja sam očekivao više prošle sezone, sjebala ga malo vrv i što je dobio najgluplju kaznu u istoriji sporta uopšte. Očekujem sadstvarno da će kidati. Dve prelude lobanje Votford ima sad u špicu.

vest hem doveo Seada Hakšabanovića.lik iz svedske,al su mu izbauljali neko poreklo iz cg pa igra za njih.

Izbauljali mu oca, nije bilo tesko.