Prijava

bombas
Kupio sam diadora orginal patike

E moj ti, da si imao original diadora patike (i za futsal i kopačke za pravi fudbal), ne bi pričao o njima sa sprdnjom. Uz adidas predatorke i najk tiempo najbolje kopačke.

http://www.soccercleats101.com/wp-content/uploads/2008/12/diadora-for-totti.gif

Ovaj neki fazon je bio (isti model samo su bele sa zlatnim). Ove za futsal još uvek imam posle 8 godina, samo im se znak odlepio i malo mi napukle tek pre neki dan, a igrao sam poprilično puta fudbal u njima i trenirao jer je teren sa ''veštačkom travom'' bio teren sa nešto debljim zelenim itisonom pa ne možeš u kopačkama. Kopačke i dalje u jako dobrom stanju.

Shvatate li koliko je sirotinjska spika kad se pobunite oko nečega što je neko naveo kao sirotinjsku spiku, i to pokušavate da opravdate i dokažete kako je izuzetan proizvod?

Hm, previše apruvljujem Kilogramljevo pisanje u poslednje vreme. :-/

Možda dečko stvarno veruje u kvalitet tih patika, možda su stvarno dobre. Kao tipa one adidas predator kopačke bele sa jezikom velikim fazon 2004-5 ono je bilo savršenstvo

da ne bude spem

imaš već otvoren sok

Sirotinja realno ne daje 80 evra za kožne diadora patike za fudbal realno, nego nosi neke neke koje su pred izdisajem od ovih za hodanje ili nose vink i te stvari. Samo kažem da je nerealno da su original diadora patike sirotinjske.

A da jesam sirotinja, jesam.

Milka je preseravanje, krem-banana je zakon.

Da, Seltiče, i čuveno "Najlepše želje sa keksom je najbolja čokolada, kakve Milke, kakvi kurci."

Da je Federer faca i gospodin kako se priča, imao bi lepu ženu kao Nole, a ne onu njegovu debelu.

To to prove
Djokovic je bar nesto uradio u svom zivotu i promovise Srbiju, a sta vi radite sem sto ga mrzite.

Ma kakva fanta, sprajt i te hemije, domaći sok od višnje je zakon, bar znaš šta piješ.

Brate ja obižavam domaći sok od višnje.

Edit: ne mislim na sirotinjsku spiku nego stvarno volim xd

Poljoprivreda može da bude itekako isplativa, ali ako uložiš u mehanizaciju i u samo jedan proizvod, eventualno dva, ne ono malo krompira, malo kuruza, pa po koja šljiva i jabuka, tu nema 'leba.

To, odluči se za jedno, nema leba od svaštarenja XD

Ma kakav kurac dormeo stave prisluskivace tamo legnes na plast sena bar znas da nema nista unutra prestanite jebeno. Zadnji put kad sam bio bilo na 30 strana sad do 80 napucali a sadrzaj najgori ikad. Pisao sam i ja sitpostove ali nisam forsirao, iako je bilo vreme dok je to bilo legitimno raditi cisto da se napomene. Ovo sad je previse ipak

Ma klot pasulj, nije zdravo svaki dan meso.

Палачинке су се пекмезом од шљива.

Zašto si se uspavao u novoj majici!

Jer ti piješ taj šanpon?