Prijava

Jebiga i navijači postali pičke očekivao sam barem rasni da dođe sad kad ima ličnu

Пацифиста сам и либерал, који је твој изговор?

ja sam jednog pedera udarao izmedju obrva sve mu se mesto usijalo pomislili ljudi da je mala nevesta

onda sam uzeo neke brojeve nekijeh lezbejki otili na zurku bile orgije i tak

https://youtu.be/a2sk-XfiyOc

U stilu teme popederisani gej sejlor mun...

Zašto nijeste tukli pedere?

i mene cudi.ne znam sta je sa ovim narodom u zadnjih god dana sve je nekako umrtvljeno

Labokv je od ranije poznat policiji, pa je tokom Parade ostao vezan da ne bi opet povredio nedužne šetače.

Штета што се није та педерска колона сударила са парадом породице Двери што су организовале, па да се потуку онако у масовној тучи с једне стране педер са балоном а с друге мајка и петоро ђеце.

Та "мајка са петоро ђеце" је већи бот и плаћеник него цео организациони одбор Прајда.

Daj bre Prove otkaci se pd coveka vise. Jebeno si udavio.

Nismo jer nismo zeleli da povredimo NikoluKG80

Ako želiš tući pedere, Prajd i nije najbolje mesto za to: dobro je obezbeđen, a i maltene veći je broj onih "strejt" NVO pripadnika, političara i drugih estradnih radnika željnih pažnje i jeftinih poena, nego samih pedera.

A te bih i radije tukao

Vlada Srbije placa navijace, neki od njih im cuvaju decu. Imaju dogovor da ne prave sranja.

Huligani sa juga, severa i Banjice su trenutno najveci pederi u Srbiji.

Сантјаго Коровјов je zamalo pa u pravu. Prva parada ponosa u Beogradu bila je zakazana za 30. jun, 2001. godine pod sloganom "Ima mesta za sve".

Ja sam dan kasnije išao u Beograd, pošto mi je bio rođendan i nadao sam se da će to možda odobrovoljiti jednu devojku koja je 6 godina starija od mene. Jebiga, gledali smo trku Formule 1 pošto smo oboje navijali za Šumahera, on pobedio... Ni to je nije odobrovoljilo :(

Ja neko vreme neću da pišem komentare na sadržaju, tako da ne mogu da ti odgovorim na onom posteru gde me, ničim izazvan, prozivaš. Uostalom, sve sam već napisao u ranijim komentarima, mogao bi da pročitaš.

Pedere ne treba biti, ne treba ih ni štititi, treba ih ignorisati.

Da ne bi dobili medijsku paznju zbog koje i organizuju to sranje. Pametan potez je bio ne tuci pedera i veoma sam zacudjen pametnim potezom. Oni zele da ih bijemo jer nema drugog objasnjenja zasto bi dve godine zaredom tu sprdnju zakazivali na dan derbija tako da pederi nisu dobili sta su trazili i navijac>peder

Njima ne treba parada kao parada da bi oni dokazali neki kurac, njima treba da se digne dzeva da dodje navijac da im jebe mater pa se bije sa policijom jer njima realno ne mozes da pridjes pored sto miliona maraka policajaca i onda oni posle kevcu kako su ugrozeni od srba seljaka(mada je isti princip svuda) i daj jos para u nvo za pedere da osveste ljude daj jos prava daj i sirce kad je dzaba mamicu im cigansko pedersku jebem

Е, чуш ти њега, зашто нијесмо тукли педере?
А ђе ћеш у неђељу радит кад је и Бог река да се одмараш.

Nisam tukao jer bih radije bio kod sina Bate Gašića na svadbi. Tamo je lepo, ima pečenja, a na toj šetnji samo neki pederi, Bože me sačuvaj.
https://s14.postimg.org/3mehlhj75/DSC_0004.jpg