Prijava

E meni su za danas dosta dve priče i jedan sonet, nisam Balzak...

Hteo sam da napravim ovako nešto i ne znam zašto nisam. Odlična ideja!
(mislim na celu interaktivnu priču)

Imobile je dao dobar predlog da postovima dajemo nazive jer će se lakše pratiti i naravno da se zažuti post na koji se nastavljate. I ja mislim da će biti lakše nego sa brojevima.

Inače primetio sam da ne linkujete post nego samo zažutite. Linkujte.
Nego je l možete vi ostali da editujete svoje postove nakon što ste ih objavili?

Joni, htedoh te zamoliti da to ti uradiš. Da izeditujes brojeve tako da idu redom. Te da brojevi iz opcija prate ovo. Vrlo rado bi to sama uradila, al nemam takvu dozvolu.
Bilo bi super da klikom na opciju budes automatski prebacen na odgovarajuci post. Ali nisam sigurna kako se to radi. Pa neko kratko objasnjenje super.
Inače, pricala sam sa Cirom na temu imenovanja postova umesto da se daju brojevi. Mislim da ce biti lakse da se snalazimo kad predjemo na velike brojeve i bude bilo vise strana. Te da bi postove sa konkretnim imenom morali slagati na neki način, recimo azbucnim redom. To bi onda tebi ili nekom drugom modu bio bas ozbiljan posao.
Mozemo da editujemo postove. Što bi trebali i da uradimo. Vidim da kod mene ima dosta kucanih gresaka. Gledacu da to ispravim.

E sad to ja tako vidim. Ali ako neko ima bolji predlog rada sam ga usvojiti. Na kraju krajeva ovo je zajedničko delo. I ne zelim zauzimati stav da moja mora biti poslednja.

Mislio sam, jeste doadtni posao ako sam možeš da edituješ svoje postove, onda kada se neko nastavi na tvoj post, ti edituješ svoj i daš link ka tom postu na broju. Na primer ja sam editovao Ćirov post tako da sada kad klikneš kod njega na batina na kraju ide do mog posta, a kod mene klikneš na batina na početku vraća te na njegov. Ispratiš ko te je nastavio i povežeš.

Nema veze vezivaću ja postove kako stignem.

Uzeću i ja nešto da dopišem još samo da se snađem nekako... ovaj dio sa Vampirima mi se iskreno i ne sviđa a ono sa batinom ću viđeti kako bih nastavio. Volio bih da batina ili kamen budu 'bad ending'

I ja ću da nastavljam taj sa batinom ili kamenom, mada možda se kasnije priključim i ovom vampirskom.

Prva strana postova sređena, drugu ću malo kasnije. Svaki link sada vodi na prvoj strani tamo gde treba. Na početku svakog onaj post vodi iznad sa kojim je uvezan, a ona dva dole gde ima nastavak uvezani su takođe sa postom. Ako sam negde zeznuo, a primetite recite mi, da prepravim.

Dogovoreno. Uradicu tako.

E pa ti uradio. Svaka čast!

Tamo gde su rečenice "idi na post taj i taj" ostale bele, znak je da niko nije nastavio priču još uvek u tom pravcu.

eno sad sam i ja objavio još jedan dio priče, nastavak grane

EDIT: Jbg, glava me boli a rezervisao sam bio post tako da sam morao da ga završim iako nije baš najkvalitetnije napisano.

EDIT: Jbg, glava me boli a rezervisao sam bio post tako da sam morao da ga završim iako nije baš najkvalitetnije napisano.

Saću da bacim pogled, ali ne verujem da je loše. Povezivaću ja postove kada god stignem, ne morate sa tim da se cimate.

EDIT: Uopšte nije loše. Ubismo ga ponovo :)

Ma isponavljao sam nekih fraza i opisa milion puta... naročito me jebe "džin"... jesmo mu u zadnjih 50 postova da li ime više?

Jovan Kostic. Al moze da se menja. Nemam nista protiv. To mi prvo palo na pamet.

Ideja ti nije loša ali je sve prekomplikovano.

Bolja bi varijanta bila da smo se prijavljivali svi, onda po redu kako smo prijavljeni, prvi krene sa temom a ostali po redu nastavljaju.

Jedan za drugim i u par rečenica. To bi bila jedna luda priča sa puno zapleta.