Prijava

Јебени Гаудлок...

Rada i Grina sam imao u ko zna koliko kola i nikako da ih ubodem kad odigraju dobro. Aj Rada i nekako, ali ovaj Grin mi je neuhvatljiv kao četvrtina jajeta na zajedničkom tanjiru za predjelo, da citiram jednu legendarnu autorku.

Izbacio sam Vonamejkera, Datomea i Faveranija, ubacio Zizisa, Sendersa i Rendolfa.

Stvarno sam debil ispao s Điđijem, od poslednjih 6, 7, 8 utakmica tokom kojih je kidao, ja ga imao samo u prošlom kolu u kom se upuvao.

Dobar izbor je zizis sad kad nema strelnieksa, uglavljivao sam ga, samo ga ja nisam uzeo zbog zvezde u narednom kolu. A i nestabilan sa šutem previše. Mada ne bih ni mogao posle onoga sa gaudlokom.

Ja solidna govna jedem sa printezisom, uzeo ga pre dva kola za uniks, ok, odličan pogodak, onda ga prodam on mvp, sad ga vratim jer opet nema spanulisa - on ispod proseka.

Oko 150 od sedmorice... s tim sto mi je nanali imao 0 a iskreno ne znam sto sam ga ubacivao uopste...

Imam jos derika brauna, zizica i wanamaker... oni mogu dosta donijeti

133.7 + 5 nadam se da me sat neće žuljati

Zaboravio sam izmene da napravim -_-

Što će reći ganjam vas sa Simonom, Šilbom i koliko videh povređenim Gaudlokom

A dobro, zamisli da si se setio u poslednjim trenucima pa kreneš da menjaš i ostane ti neko mesto prazno

Pa nisam toliki debil to da uradim jbt

лечки, одличан резултат.

млатони, како ти стојиш?

код мене танко и у овом колу, 90+5, додуше са тих 5 је могуће избити на 200, имају потенцијала, али реално је да ћу бити на 150. ако и тол'ко.

Gde je beni, nema ga nikako ovde na temi, hoću da ga pitam spava li mirno na četvrtom mestu znajući da je tu samo zahvaljujući mojoj nazovimo nesmotrenosti

Oko 100 od petorice s Gaudlokom

110 od petorice, uključujući Sendersa od koga sam očekivao da izdominira lol

Lečki, koje igrače imaš danas?

Jebeni danston 18 na poluvremenu, uzmem ga u prošlom kolu on -2, i sad šta ću, naravno da sam ga izbacio. Pa dokle, haha, od onog kola sa 235 sve je krenulo uz kurac.

Je l' mi svi imamo larkina na pleju, bar njega da ne pljujem ako ne pravi razliku?

Ja dosao da vidim sta radi lecki

E ništa od sata, jbg, moraću da se drugačije obaveštavam o vremenu, sjebaše sve Majk Džejms i Parahuski/ovski. Mislim svakako je dobro kolo (za moj standard haha) i čak i ne žalim previše, jbg 2 igrača su sjebala, i da je samo jedan od njih sigurno ne bi bilo dovoljno