Prijava

Gospodina Jorgosa imam u svim ekipama sem u ovoj xd

Poslao sam mejl gospodinu Haviju Gancedu u vezi Birčovih indeksa, nadajmo se da će ispraviti grešku!

Dajte strim za real kad nađete

Ajde Ljulj cupaj ovu katastrafu od dana

Pobrisah evo one što nijesu radili ili bolje reći što h je sjebaolo to što su prebacili sa SK1 na SK2...

Evo vam za Uniks Bamberg: http://www.sportingvideo.org/20161011/vv57fd2e271a4886.90739390-1454589.html

Što se Reala tiče... ne mogu da nađem jebi ga jer su prebačili na SK strimu sa kanala na kojem piči basket na kanal na kom trenutno piči tenis. Ako ima neko sa stranim komentatorima nek okači

Haha kako će mene ovaj Williams odvesti u brutalan plus tačno vidim

Hahah jebi Vilijamse ne pitaj je l boli

Pozdravio me brus pamučar iz efesa, izgleda da me čeka veselje u ovom kolu.

Haha jao ovi Njemački navijači "diiiifens, diiiifens" hahaha pa jesu smiješni

Tako je, Kotone, jebi me, al obavezno ružno. I Rada sam naravno izbacio, pa tako je, druže, samo prcaj, samo prcaj.

Šta radi ovaj Spanulis, gospode bože namerno malim slovom jer ovo je mučenje, ovo ni Jovu nisi radio, kad ga staviš na nekom prvenstvu, evropskom, svetskom, kom već, ne može vola da ubode osim kad mu baca turnover što bi rekli ameri, a sad jebe kao Fernando Kolunga, pa zašto, rođače, zašto?

Ma u pičku materinu i fantazi, mlatoniju fali 0.5 bodova da odradi izmene koje želi, i prinudno uzme mačvana, glava eno ga nabija 25+.

Ja prinudno uzmem igrača, on -3. Pa ok.

Kao igram za kredite, uzmem tri sa sigurnim rastom bez obzira na skor, reko' žrtvovaću poene, nije frka još, ono me ovamo četvorica ujebu s maksimalnim padom.

Ja imam Mačvana u najjačem timu, hteo sam i ovde da ga stavim za ovo kolo, al nikako da ga ukombinujem. Odnosno verovatno je i moglo da se ukombinuje, al imao sam "važnije" promene. Ili "pametnije" promene. Ili sam jednostavno "idiot" bez navodnika.

hahah ljudi pa ja sam mačvana od prvog kola imao, mislio možda u prošlom da ga prodam da probam nekako da izvučem bogdna ali kad sam viđeo da ne može zadržao sam ga i evo isplaćuje se polako :D Jedini mi je i bio u rastu prvo kolo a sad se nadam da će uz njega to biti i Gudura :D

Citajuci napise clanova prosle nedelje, shvatio sam da je Darusafaka tim kojem eventualno Golden Stejt moze da parira. Oni veceras izgubise kuci od EA7 Milano.

Manekeni su dobri isto bombaš... Jebi ga, zvezda se sama zajebala u onoj utakmici.
Rebić stvarno zasrao zadnjih par minuta kad treba da se napada on stoji na polovini terena i čeka nekoga došeta do njega da preuzme loptu, strah ga da doda...

Valjda će sjutra biti bolje za Zvezdu, realno dobro bi im došla pobjeda pred Barsu.

Noćas sam gleado uniks vs bamberg i realno uniks bio bolji 90% vremena ali čim je vilijams dobio petu ličnu znao sam da nemaju šta da traže više.

A ono u EL su svi dobri.

Uniks ima jedno 4-5 igrača koji su dobri, ovi ostali su krš, a na ovom nivou je to premalo. A o Rebiću i Zvezdi isto mogu da kažem, preveliki je i verovatno nenadoknadiv minus kad imaš igrača koji više šteti nego što koristi, i to na tako važnoj poziciji. Kao i većini naših timova u poslednjih par godina, fale nam plej i Pavlović. Osim Pavlovića. I plus još jedan centar.