Prijava

Ko je prvi u ovom kolu ja sam prvi opaaaa

I sta vam znaci to skupljanje kredita?
I nije mi jasno kako neki igraci koji su imali skroz solidno kolo, a opala im cena, tipa dixon 15.4 a spao sa 55 na 48, ili jos gore guduric imao 16.5 a spao sa 40 na 33?
Ili se racuna averidz skor, ili ja ovo ne kontam kurca?

Ja sam vazda u sredini čopora, svaki fantazi koji sam igrao, maltene svako kolo, jbg kad nećete nba fantazi da igrate. Mada tu bi me bio blam kad bih bio na sredini kao što bih neizostavno i bio, to kao ozbiljno i pratim.

Uglavnom, najjači tim mi je na manje od jednog boda od 50. mesta u zemlji ako sam dobro video (posle dva kola), moraću sutra da proverim da mi taj tim nije među prvima u ovom kolu. Ne mogu sad, preko fona sam.

Averidž skor, Maksi, oprostićeš što te tako zovem. Recimo pre ovog kola igrač imao cenu 55, znači prosek trebalo da mu bude 55/4=13.75 posle drugog kola (znači uključujući i prvo i drugo) da bi mu cena ostala ista, sve preko se da prostiš diže, ispod pada. Imaš tamo u player marketu da vidiš koliko kome treba za maksimilijan morel rast, a koliko za mini moris pad.

I pad je maksimalni, ali nisam hteo dva puta da te spominjem.

Hvala ti na ovom slikovitom objasnjenju, skontao sam te nekih 80 posto. U onih 20 posto spada ovo deljenje sa 4, al sad sam malo pijan pa mi nije jasno ni kako te razumem ovih 80. Svejedno, moje pracenje evrolige se svodi na utakmice zvezde i nekoc partizana da prostis na ovom hrvatizmu, sto znaci da vas sa ovo malo znanja, u nedostatku izraza, jebem jako. Treci na olimpijadi, sad pucam na prvo mesto, posto mi jedini rival kojeg sam se sa razlogom plasio jer je osvajao nesto i u naturi (Stevan), dise za vrat vec drugo takmicenje za redom. Jebo mater al pazim na gramatiku kad pijem, opa.

Pa uvek cenu deliš sa 4 da bi dobio "očekivani" broj poena. Recimo De Kolo je koštao 100 (neke valute) u prvom kolu, znači da se od njega "očekuje" da ima 25 poena u tom kolu i sa tolikim indeksom mu cena ostaje ista.

Što se tiče tog skupljanja kredita, suština je u ovome - recimo Mačvan je na početku takmičenja koštao 48 (lupam brojke), a u prvom kolu imao indeks 25, znači imaće maksimalni rast od 15% (odabrali su toliko ograničenje, ne pitaj, ništa ne pitaj me zašto) od 7.2 ako sam dobro ustevčio ovo i cena će mu biti 55.2, zaokružiću na 56 da bih lakše delio. Za drugo kolo, ovom našem imaginarnom Mačvanu je trebao prosek od 56/4=14 da bi zadržao cenu, a pošto je u prvom kolu imao 25 poena, potrebna su mu samo 3 za zadržavanje cene, sve preko toga raste. I onda ga ljudi uzimaju čak i ako ne misle da će nešto posebno da odigra jer će svakako da poskupi, a valja skupljati kredite, ima 30 kola da se igra plus plej of, ako ostaneš bez para, ostaješ bez muzike, tako nekako.

Zanemariću činjenicu da nit pratiš košarku nit znaš pravila fantazija, a pišaš po nama u obilnim količinama.

Stvarno predug post jebote.

Koti Klark povrijeđen da znate ko god ga je strpao u tim u nadi da će uniks jebati mater durašafaki i prekinuti crni niz greh me prati, lutam gradom, sitni sati

Уста га јебем...

зна ли неко колико је озбиљно доелман повређен, и хоће ли сигурно пропустити утакмицу са звездом?

Ako nece da ga ubacimo svi hahahaah

"Španski sastav stiže u Beograd u 'okrnjenom' sastavu pošto pored ranije povređenih Huana Karlosa Navara, Peterija Koponena i Šejna Lavala za meč sa crveno-belima ne konkuriše ni Džastin Doelman.

Amerikanac sa pasošem samoproglašene republike Kosovo povredio je skočni zglob i očekuje ga dvonedeljna pauza što znači da u sredu neće igrati protiv Crvene zvezde mts."

Молим, и други пут.

Amerikanac sa pasošem samoproglašene republike Kosovo povredio je skočni zglob i očekuje ga dvonedeljna pauza

Ovo ti je ono "Majkoooo, možeš li mi opravdat časove od juče, nijesam spremio pismeni iz matematike" hahah usrala se pička mala

odvratan tim, ali jbg, jurimo kredite još malo

Prvih pet kola idem po kredite, nema druge, valja uzimati barnjanija, gaudloka i dekoloa da se čupam.

gonite se u kurac ja u ogromnom minusu sa greditima (oko 50), al se nadam da će me ovo kolo malo izvući... Htio sam Kotija Klarka da me gura u plus sa krediitima al se povrijedio sad moram nekako da se krpim jebem li ga

Ништа , Симоновић за сличне паре и надати се да ћу напунити као против Турака.

Nemoj mitke jbg nema od toga nista, frendli edvajs