Prijava

па очекивано, сад га не избацујем ни ако се богдан врати, расте максимално и са 0. ништа брт, и други пут!

Jaa sa 7. mjesta na 11. mjesto... ali sam zato šesti po kreditima uz još par koji smo svi više manje blizu i odlijepili se solidno. Sad samo da sastavim dobru ekipu za sljedeće kolo i da me simon ne pokopa i sve će biti u redu.

TIM MARŠ NA KREDIT

http://i.imgur.com/ASpZo5N.png

Vidićemo oće li biti možda para i za Tea i za Langforda ali za sad mi je tu rendolf uz guduru i simona najvjerovatnije stalni... Samo da uđe Donča na parket koji minut u ovom kolu bi bilo odlično da i tu uzmem koji poen

EDIT: I da, vjerujem u Simona i Guduru!
EDIT2: Vjerujem ajde i u Olessona... nadam se to jest ne znam više...

istero sam na 400 IDEMO BREEEE JEBIIII HAHAHHHAA

солидан избор измена, ћиро, у својим прелиминарним трансферима имам исте убачене играче, сем слукаса јер њега већ имам јелте, а да га немам и њега бих исто убацио, па сам решио да се захвалим дончићу иако игра са галатасарајем, и иако ће их натрпати у првом па ће бити више места за њега, и решио да узмем опет неког перспективног за раст, а притом сам и профитирао ту јер је дончић дошао до фине цене, по мом мишљењу вероватно и максималне.

44,7 поена... Никад горе коло у животу.

I ja brate vjerujem da će ovo biti maksimalna Dončiću ali rekoh aj da probam još ovo kolo pa sam odlučio da mijenjam Zizisa. Čak i ako ode u pad, opet ću više profitirati kapiram od Slukasa tako da ono, sledeće kolo Donča najvjerovatnije ide napolje i onda na njegovo mjesto stupa gospodin Miloš Teodosić

EDIT: Gudura i Simon najvjerovatnije ostaju tu đe su do kraja sezone... možda ako se baš osilim pa krenem da jurišam na prvu poziciju zamijenim nekoga ali ipak želim da ovaj tim odiše blagom dozom pravoslavlja

EDIT2: Simon mi jedno 90% ide u pad ali ono... bilo je da li njega ili Jaku Blažića da maknem i pošto Blažić igra protiv zvezde odlučio sam se za Jaku

https://www.youtube.com/watch?v=evhrJWj7Ob0

Kol'ko pesma uz prvo mesto odgovara dodatnom prcanju uniksa.

Ne da mi se da jedno kolo odradim transfere s mirom, evo mačvonja se povredio, opet će biti tumbanje. Još ako se doelman vrati, onda sam u kurcu solidnom, morao bih i vezenkova da izbacujem.

Da, i erik grin se povredio, upitan je, ali sumnjam da njega iko ima, te vas verovatno ne zanima.

Ovo kolo imam deset igraca u timu opaaa idemo

Grin će biti u sastavu protiv cska, povreda lakša nego što se mislilo.
Hanga nije igrao u prvenstvu zbog neke sitne povrede, ali trebalo bi da igra protiv Zvezde.

Micov ili Hanikat, pitanje je sad

Шта радити са Дончићем?

Meni ostaje još ovo kolo, al nisam preterano srećan zbog toga

ја сам га вала избацио у свакој комбинацији за тим, и опет ми се ни једна не свиђа.

много је, 10 чини ми се му треба да задржи цену, а јасно, може да тера он и до 25 као пре два кола, али на тај ризик сам спреман, видећемо.

и узео сам мицова у једној од опција, мислим да је најизвесније да ћу с тим тимом, узео бих ханиката, али због повреде мачвана не могу данстона ван, јер бих онда играо с три играча ефеса, што ми не делује лепо.

а козер, како он делује вама, исплати ли се ризиковати? чини ми се да је на 30, ту негде као и мицов, а делује као да се уиграо. или је само волео да натрпа барсу, не знам.

и да, највећа ми је дилема радуљица/рендолф, могао би радуљица лепо да одигра док нема мачвоње (нема му крстића поред имена, да се није опоравио напрасно?).

Нерадо сам заменио Бирча Клавером, али зато ми је уместо Ханге упао Нандо. Јесте да иде у госте тврдом Олимпијакосу и да имам осећај да ће Ханга бити добар у Арени, али нисам хтео да га пропустим док је на цени од 92. И изгледа да ћу задржати Дончића и ја.

Uzmi Hanikata, izjebaće te te Srbin.

Prodao dijabolu Papasa koji ide na moju crnu listu sa Hezonjom, Furnijeom i Kerolom.

Olesona sam morao ostaviti ovo kolo, jako me brine.

Zna li se igra li Daje?