Prijava

Иначе, добро је на крају испало, прихватљива разлика, плашио сам се да ће бити већа. Јебо вас Мајк Џејмс.

Jebiga, mlatoni.

Nije niko bio bliži do sad, prošle godine je meni falilo nekih 12-13 u nekom od poslednjih kola.

Podbacićeš i ti jednom žešće malo, stec, u prošlom kolu si mi pobegao 70+ poena, pa se još kao nadam da može da se desi da zakomplikujemo malo.

Она лига што играм у кинту са ортаком и његовим ортацима, где сам био сигуран да ћу узети паре, онај лик што нас дере, а игра први пут, тренутно је трећи у Србији и тридесети на свету, није у реду стварно

Ко би рекао да је избацивање Ленгфорда могло да ти донесе сат. Али ко би то урадио, вероватно је и овај први имао њега.

Eh da sam znao da ga izbacim. Jedina šansa mi je bila da Papanikolau baš poludi.

Сад видим да је дупло коло следеће недеље, помало је тужно колико ме радује та чињеница.

Ne bih da se kurčim, ali ja sam pomišljao da izbacim lengforda protiv darušafake... Doduše, naravno da nisam očekivao da bude na 5, nego na nekih 15-20 ali nije bilo nikog njemu bliskog s cenom da bih ga lako vratio u sledećem kolu, a i uzalud bih trošio izmenu, pa sam brzo odustao od te zamisli.

Sledeće nedelje će biti jako interesantno ako ne bude singltona, to onda otvara vrata i za burusisa, pa i za tomića čak. U faveranija nešto ne verujem još uvek, ali ga imam u vidu.

P.S. Prelepo deluje ovaj tim, mlatoni, šteta baš.

Стеван
Сад видим да је дупло коло следеће недеље, помало је тужно колико ме радује та чињеница

Haahahahh isto ovo :D

zna li neko koji je kurac sa teovom povredom? Ranije je bila tetiva je li? Šta je sad?

I oce judo da se oporavlja? Napravio bih izmene dok ne zaboravim za ovo xd

ја сумњам да су и један и други озбиљније повређени, ово је, бар мислим, једноставно одмарање играча пред битније текме, не бих саветовао да се играте с било којим од њих пре уторка, ако и тад буде нешто јаснија ситуација, ионако им следе нешто лаганије утакмице, гостовања униксу и жалгирису, могу и једни и други без тих играча. тек ће бити таквих изостанака сад у наредних 5-6 кола, пред завршних 5-6 утакмица.

Jel se i dalje ne zna nista za judoa? Ne bih da trosim izmenu na njega imam vec trojicu koju zelim da ubijem zardjalom zicom ali cu se zadovoljiti samo izmenom zbog tehnickih problema vezanih za ubijanje.

Ja znam samo da nije igrao u prvenstvu juče, za bliže informacije moraćeš da čekaš utorak.

Za pseta i ćira imobilea:

Kako kaže eurohups, judo i teo neće igrati u ovom sad kolu (utorak-sreda), mislim da nisu ni otputovali sa timom. Za dalje se još ne zna, ali najbolje je držati se podalje od njih za sad.

fala brt

jebeni judo, jebe mi koncepciju sada

Ubačio sam Dončića umjesto Tea da napravim neki luft sa kreditima i stavio sam ovo i sljedeće kolo Spanulisa umjesto Simona jer nam Kuća i Grci nikako ne leže a i oće nas neki maler protiv njih, pa da ako ga ovim potezom odagnam haha.

E pa i dončić ti je neizvestan, hahah

Protiv valensije za vikend imao neku povredu i izašao iz igre, nije se vraćao posle, pa ne znam da l' je nešto ozbiljnije ili je bilo preventivno samo pa će igrati. Tako sam bar pročitao, nisam gledao utakmicu.

ja se nadam da ce ciro da isprovocira simona da im natrpa po 30-35p