Prijava

Haha tronozac znas li ko je prvi stao iza politike 4 stuba? xD

Ko? Tadić?

edit: verovatno je neka fora, samo ne kontam xd

Jeremića mogu da slušam duže od 2 minuta itd.

Некад сам и ја могао да слушам Вучића дуже од 2 минута. Сад ни 23,7 секунди не могу. Да се Јеремић докопа места председника и ти би исто мислио њему (Јеремићу) после пар година.

potpuno okretanje Rusiji je prilično pogubno ako si okružen članicama NATO,

Можда поређење није идеално, али и Израел је окружен муслиманским земљама, па служи Америци као нагазна мина за све те муслимане. Волео бих и да је Србија као Израел, него да буде у НАТО-у. Ово што многи инсистирају да Србија буде војно неутрална, није баш могуће. Не зато што смо окружени чланицама НАТО-а, него што смо на раскрсници свих путева и утопија је да будемо ничији.

Kad je bio MSP, i svi su bili u fazonu boktejebo sta prica ovaj kakva kina hahahahahha

Можда поређење није идеално, али и Израел је окружен муслиманским земљама, па служи Америци као нагазна мина за све те муслимане. Волео бих и да је Србија као Израел, него да буде у НАТО-у. Ово што многи инсистирају да Србија буде војно неутрална, није баш могуће. Не зато што смо окружени чланицама НАТО-а, него што смо на раскрсници свих путева и утопија је да будемо ничији.

Pa kad Srbi budu moćni kao Jevreji i kad ih bude svuda, onda možemo da pričamo, znači nikad. Ja mislim da je vrlo moguće da se vodi politika neutralnosti, još kad bismo uspevali da ne ulazimo u čarke sa komšijama, pa da lepo brinemo svoje brige i da nas boli uvo za sve. Položaj nas jebe, istina, već vekovima, ali ono dokle može da teramo ovako, pa kad bude baš stani pani, onda ćemo videti šta i kako.

Polozaj jebe samo smo mi srbi jebeni

Mislim ne jebe nas nego jebe kolko je dobar xd

Koje čarke sa komšijama? Pa nas svi podjebavaju zato što vide da smo go kurac od države i da ne smemo više da pisnemo. I Crna Gora je počela da ga šilji na nama, sad ispade da smo mi njih nešto terorisali i okupirali pre 100 godina a oni se tada svi izjašnjavali kao Srbi. A što se tiče neutralnostil, pa jel mi nemamo neki sporazum sa NATO-om da mogu slobodno da nam se kreću po celoj teritoriji? Šta onda imaju da nas učlanjuju uopšte kad i tako mogu da rade šta oće.

Mislim ne jebe nas nego jebe kolko je dobar xd

Pa i to što kažeš, koja je fora živeti na nekom Islandu ili tako negde, nije zanimljivo xd

A plus, gledano sa aspekta klime, rudnih bogatstava, lepote prirode i žena, imamo dosta potencijala xd

Ma ne te osnovne stvari nego smo na neki nacin veza izmedju rusije i "zapada"
Mislim da sam negde procitao da posto smo u procesu pridruzivanja u eu postoji slobodan protok robe(valjda?), a i sa rusima imamo sporazum o slobodnoj trgovini tako da spajamo direktno, mada sa sankcijama ovim ne znam kako se to promenilo
Isto zasto su kinezi uzeli zelezaru..
Ima tu potencijala samo smo govna pa nas gaze i ide uvek licni interes pa ostalo(sto bih i ja uradio jebe mi se tacno)

Da li je u pitanju veliki gurman Nenad Čanak??

Nije Radj, i niko nije pogodio. Interesantno. Ne bih da vas dalje drndam i zato vam kazem posteno i odmah da jeeeee u pitanjuuu niko drugi nego neeeeponnovljiviiii-Aleksandar Vucic.
E sad izvuci ti zakljucke majcin sine...

Ево зашто кажем да је Јеремић Изногуд. Патетичан је као Вучић. Султан уместо султана.
https://twitter.com/jeremic_vuk/status/846789034752049154

Pa nema ovde ne znam kakve patetike... Meni je čak i simpatičan spot, mada su vučićevi 6,28 puta profesionalniji.

Haha nije los spot

A čija je krivica što smo go kurac? Realno, ja bih ignorisao ove debile iz okoline, nego lepo saslušaš ih, kažeš ok i oteraš u pm. Nek seru šta hoće, šta nas briga. Nego lepo da se organizuje neki veliki projekat u sferi turizma, da se poprave pruge, putevi, da se naprave kompleksi za seoski turizam i tako to, da se naprave poljoprivredni kompleksi sa nekim onim organskim sranjima i to, da postanemo poznati kao izvoznici zdrave hrane, znači u početku samo izvoz i uslužna delatnost, a onda posle i industrija kad stanemo na noge lepo, pa ćeš da vidiš kako će da nas poštuju. Plus ovi tajkuni i gastarbajteri da se isprse malo u svetu, da podmažu koga treba kad treba, nek se ugledaju na ove šiptare malo, ljudi ne zaboravljaju svoje poreklo nikad, i uvek su tu kad treba negde da se lobira, uleću sa parama odma'
Eto zvučim kao političar neki već, ili Miroljub Petrović haha, al ono, što je nemoguće to toliko?
Da vidiš kad se vrate evropljani puni lepih uspomena iz Srbije, pa čuju kako neki Hrvati seru nešto o Srbiji i kažu aj ne jedte govna, divna zemlja, divni ljudi
Samo što reče Armin, glupi Srbi

pa sta, spot ima finu ideju, samo su glumci očajni, ali dobra fora ovo sa vezom kao
plus što liči malo kao da je parodija na SNS spotove, što nisam siguran da im je bila namera

Nego jel samo ja ne mogu da prežalim što su skinuli onaj sajt "I ja sam za borisa"
:(