Prijava

Dio, možeš ovde https://www.helloworld.rs/kompanije da pogledaš za IT kompanije koliki prihod/profit su imali u APR tabu, imaš grafik sa tim i sa brojem zaposlenih. Mada vidim sad da su poslednji podaci za 2015. al možeš da stekneš neki utisak.

A to što se tržišta tiče, zavisi i čime se firma bavi, i da li imaju neki svoj proizvod ili rade outsourcing. Ovi što rade outsourcing uglavnom imaju neki konstantan priliv jer te prodaju kao radnu snagu i ugrađuju se u tvoju platu, a mislim da smo jeftinija radna snaga i od jebenih Indijaca. Ako imaju svoj proizvod dosta zavise od tržišta, Nordeus je npr sa Top Eleven postao najjača IT firma kod nas, al u poslednje vreme nemaju ništa novo i čujem da je sve lošije kod njih.

Brt od sledece sezone ce Top Eleven logo biti na dresovima Stouk Sitija. Moguce da prava ekspanzija tek sledi.

Sta je top eleven?

Ajd na temu o doti pa tamo pričajte nemustim jezikom

E ovo je mocno. Nije bitno sto je 2015. pogodio si manje vise sta me interesuje, na Nordeus znam da svi drkaju, i da su se proslavili top elevenom, al na njihovom mestu ja bih to prodao jos pre pola godine bar, godinu (jeste, ja bolje znam xD). Cak i sa sponzorstvom Stouka pitanje je sta ce raditi, oni koji su trebali da znaju (zaludjenici) znaju za top11, a lokalni pijanci koji srču pivo u pabu svejedno ne igraju fantazije. Al videcemo. Nego me kopkalo to sto nema 856 takvih, a busamo se kako jebemo s programiranjem, pa sam i mislio da nije vecina outsourcing (na vukajlijaskom RUDARENJE xexe) tj. sljakerski posao za nekog drugog sa idejom (i kako se povezuju), koji ce i uzeti najvece pare, a oni mrvice. A da je jedina razlika to sto su i te mrvice >> mrvica koje dobijaju ostala zanimanja.

Je l moguce saznati za koliko je prodata slagalica apartekova ako je prodata, a treba da jeste? Ne mogu da ga okrenem i pitam jebiga nisam bas toliko dobar s njima, a interesuje me?

Pa nije da je nepoznata igrica pa da će sad ta reklama da im nešto mnogo znači, još 2015. su imali 100 miliona registrovanih korisnika. Ja sam čuo da stagniraju i da im nove igrice ne prolaze. Inače najveći prihod, negde 70-80%, ne mogu sad da se setim tačno imaju od iOS korisnika koji plaćaju da otključavaju razne one kurce u igrici.

Космајац

Zar to ne može Armin?

xD

Papet Master, pretpostavljam da neki tekst čekaš da se promeni, instaliraj Python i za njega biblioteku BeautifulSoup i otvori BeautifulSoup tutorijal neki sa njegovog sajta i kroz pola sata već možeš da imaš to što ti treba

Nije prodao aparteko slagalicu, Dyo

Imam ja pun kurac pitanja al drugi put da ne davim sad, a nemam sad ni vremena.

Da l je realno da je toliko, ja sam kontao da je 10-20% al realno mi nismo reper kad smo srbi i zivimo ovde, znaci vise i od reklama donose premium opcije i ti kurci

To i ja mislim za sponzorstvo, sve ima bum neki, ekspanziju do neke granice, posle je tesko i odrzati na tom nivou, zato sam i rekao da su trebali da uvaljaju to (neki nasi tajkuni sta god mi mislili o njima savrseno umeju da prepoznaju taj momenat).

Ne znam radj iskreno davno sam čuo BUVU tu, sad mi pala na pamet

Toliko mi je rekao kolega čiji drug radi tamo. Sad verovatno su i reklame tu, ne samo ti kurci za otključavanje, al uglavnom večinu para imaju od iOS korisnika

Mozes li da mi preporucis neki jeftini blutut zvucnik? Meni je K812 zapao za oko, 1500 dinara.
Valja li? Ili imas neki bolji da preporucis?
https://youtu.be/aEBxZGC_Ydo

Mlatoni, procitao sam negde da generalno sve aplikacije koje sadrze placeni sadrzaj vise para izmame od iOS korisnika.

Aa to, pa dobro ima logike to, kad pogledas ios korisnici imaju mnogo vece pare nego smrtnici. Pritom su galantni, da tako kazem, i logicno je da ce oni da kupuju fenserske dodatke (i mob su fenserski kupili).

To je jedna lepo upakovana prosta istina, kakav god digitalni sadržaj da prodaješ na netu, fazon 80% zarade ti stiže od Amera sa ajfonovima

Ne znam za te zvučnike ništa, paprat maser

Evo sad sam tek video da je Nordeus izbacio igru na fazon Clash Royala pre par meseci. Ako žele da se vade iz gowana, to je odličan potez jer Clash Royale zarađuje 150k dolara dnevno.

Da, ako zanemarimo cinjenicu da im je igrica sranje xd

Da li voliš pesmu Crni sin?

Evo sad gledam, zaista je sranje xD

volim pesmu Crni sin, ne mogu da prežalim što Cobi nije dao nekom drugom da snimi slova R u refrenu

Pa dobro nek zarade 20 onda xd

Fan fakt: LoL zaradjuje oko 150 miliona nedeljno xd
Edit: il je mesecno, jebem mu mater sad...