Prijava

https://i.imgsafe.org/c499f22bbc.png

Da, da OVA TROJICA https://i.imgsafe.org/c499f22bbc.png radnika što već godinama rade na "popravci" sajta. Vidimo svi da veoma loše obavljaju poslove, te nas bespotrebno sve češće i češće posećuju. Očigledno ne rade posao dovoljno dobro. A sad je već krenula zima, kreću nevremena, kiše i snegovi! Ne dozvolite da Vukajlija krene da porkišnjava zbog OVE TROJICE https://i.imgsafe.org/c499f22bbc.png koja ne obavljaju svoj posao dovoljno dobro! Evo meni danas krenuo da prokišnjava krov od zgrade, jer su majsotri u sred rada na krovu otišli i rekli "E kurac, vrćemo se poslije Božića". A pre toga su mi ko IDIOTI lupali iz sve snage po krovu danima i nisu mi davali ni čestito da spavam!

Kakve veze OVA TROJICA https://i.imgsafe.org/c499f22bbc.png imaju sa krovom moje zgrade, nemam pojma, ali eto.

PSSSSSSST, ovo je spem tema ;)

šta si se ovo izasrao bre brate

Uvijek sam ovu trojicu dozivljavao kao brusa dzonija i agilnog...
Nadam se da sam ipostovo temu retardiranim postom

bolje i ovo nego kladionica

ne razumem, kladionica je wrw najbolja tema na forumu, a ja se čak ni ne kladim

Pa ja mislim da ovoj trojici redovno propadaju tiketi, pa su mrzovoljni i boli ih kurac da rade, pa zato ne popravljaju sajt valjano, ali šta ja znam, ne znam ništa, eto!

Радјард Куплунг, ma ja to mrzim.kad bi mi neko sastavio tiket na koji cu sigurno da uzmem velike pare ja ne bi uplatio.jer-ko s djavolom tikve sadi...

Kakva nedoumica u vezi ove slike ccc Ova dvojca zapravo bacaju labokvea sa prozora nakon što su ga prekinuli u silovanju bakice koju je stokovao po bajloniju.
"Sic semper tyrannis!" Taš, 1992, retuširano

kladionicari teraju lika da ih gotivi

Hehehehhe svaki put se nasmejem kad mibse pojavi ova slika.

Je l se ovo samo meni sad dešava, ali od kako otvorih temu, OVA TROJICA https://i.imgsafe.org/c499f22bbc.png mi se ne pojaviše !

Kazan je ovaj sto dzepari

Kazan svira u Becu, sajt je Boxorev

ja sve koji se prezivaju spasojevic zovem-legija.i kristinu zovem tako.a sto se ove trojice tice, mislim da je ova tema bila zakljucana neko vreme onda je neko odlucio da je ponovo otkljuca.ne bi nikad smeo da poverim svoj zivot u tudje ruke kao ovaj na slici

Ahhaah i dalje se smejem na sliku

Joj kaizene jeste ti dobra ova slika!

ova slika je skech godine 2012

Uvijek sam ovu trojicu dozivljavao kao brusa dzonija i agilnog

Sećam se poređenja, tu je i fizička sličnost.