Prijava

hahahah koliko na ovoj slici kornelije izgleda ko da su drugari ga izvadili iz kolica i legli na klupicu a on onako srecan i glavom titra

mene zanima, sad da počnem nekim biznisom da se bavim ovako, kolko bi mi trebalo vremena (kao i para da uložim) da bih moga da počnem da jebem ove starlete, pjevačice i to, a da ne moram ono da gledam poznajem li nekoga da proturi riječ koju dobru o meni?

Znači ono za početak da jebem npr neke ove starlete što sad ulaze u ove farme, parove i to, pa onda ove malo jače što su se dokazale, pa onda neke pjevačice ovako manje poznate ono tek su u nastajanju, pa onda neku npr Daru Bubamaru i na kraju ove baš jake, tipa Cecu i to?

Pustite ovo:
https://www.youtube.com/watch?v=jiVqFaBJgpQ

Sad čitajte ovo:

Neću ništa da tražim, neću ništa da predlažem, samo hoću da nam prvo svima čestitam Novu godinu, sa zakašnjenjem, zatim Božić, isto sa malim zakašnjenjem, onda Srpsku novu godinu, sa malim urankom, ali (ukoliko neko to nije znao), 14. januara 2007. godine, u etar je prvi put krenula naša "Vukajlija".

Evo nekih interesantnih podataka za "uporedbu":
-Dudarimov blog (a kontam da neki već znaju da je Dudarim i ovde ostavio traga, i to, koliko čujem, veoma dubok trag, pod drugim nadimkom) je trajao nepune 4 godine.
-Njuz.net, sa višestruko većim prihodima od samog starta, postoji 7 godina.
-"Tarzanija", koja je neki nazovi derivat "Vukajlije", sa daleko većom medijskom podrškom postoji 6 godina
-Čak je i 9gag, koga ne treba posebno predstavljati, skoro godinu i po dana mlađi od "Vukajlije".

Tako da, ono, u svetu interneta, "Vuka" mu dođe ko neki mastodont, mali sajt podignut na serveru u "Kaizenovoj" dnevnoj sobi, koga ovaj redovno noću zaliva Rubinovim vinjakom (pa mu često ne rade reakcije), ali opet, i sav takav, pregura nekako deceniju. Što mnogi nisu.

Da li trebam biti ushićen iz nekog razloga?

Valjda ti je dovoljno to sto zivis u RS.

I sto imas najboljeg predsednika na svetu

A dobro osim toga