Prijava

Svejedno nam dobar deo ljudi izmedju 18-30 godina lelemuda

grujane, imas skladiste za granate, ne sećam se tačno, ali mislim da mogu 32 da stanu, ne ubacuju se granate direktno u cev.

Znam, mislio sam na onu scenu iz filmova - digne baja kapak, ubaci jednu dole i u sledećoj sceni vozi tenk umesto kalifa (a one međuscene gde bivšu posadu stružu sa zidova i komandi niđe nema). Ma zajebana je to sprava po sličnom osnovu ko i podmornica, tenkista bi eventualno bio samo u prvom svetskom kad su realno mogli da ti ga duvaju svi redom osim ako te baš potera maler.

Viđam neki predlažu samo neka sitna obuka da bude obavezna, terminologija, signalizacija, upotreba oružja i gotovo, osam sati dnevno pa kući. To je da se ne lažemo go kurac i bacanje para, nije koristan vojnik onaj koji zna da puca već onaj za kojeg si siguran da će kad mu pokažeš u koga da puca to i da uradi, a da se ugradi uslovni refleks već treba malo više vremena i truda. Ja sam za to il da se radi kako treba il nikako, al opet, da ozbiljno dođe do onog što neki pričaju da se globalno sprema kontam da bi najebali ko žuti i ovako i onako, zato samo ležerno.

Zaratimo sa siptarima, na ratistu sledece scene:
-Lik slika selfi u rovu, hashtag #ratiste #war #rat #soldier
-Kolega saborac snima video za stori, kezi se, stavlja one smajlije sto placu
-Treci pise status na fejsu: Evo me u rovu, glava mi je u torbi, jesam za ovo studirao 6 godina visu poslovnu u beogradu? Vucicu pederu mamu ti jebem! Inace da li znate da je Radulovic imao plan u 20 tacaka za sprecavanje rata?
-Cetvrti pise na tviteru: Ne mogu ja ovaj rat
-Peti gleda mudju i caleta kako igraju majnkraft
-Sestog nema, prodao kucu od 30 kvadrata siptarima za 100k evra, otisao u Sent Gallen i napisao status "Ko da mi otme iz moje duse Kosovo"
-Dodje najvisi po cinu, pobaca im telefone, uzme sendvic neki da pojede, onaj tvitetas promrmlja sebi u bradu (jel ukusan sendvic botino) i otkuca tvit: necu u rat dok god mi naredjuju gluplji od mene
-Upadne napaljeni siptar, vikne alahu ekber i pokolje ih sve

EDIT: tviterašu je oduzet telefon kako je otkucao tvit? pa sa smart watcha ili kako se vec zove

zamislite svi aktivni clanovi vukajlije u jednoj prostoriji koju je zauzeo neprijatelj, sta mislite koga bi prvog zaklali a koga bi postedeli

Tilma bi zaklali na bi trepnuli

I ja bi ga zaklo a ne oni

interesantna tema za razmisljanje

Poslali bi telegram vucicu za razmenu zarobljenika, on bi rekao dajte mi samo maestra, ostalo pobijte opozicija majku im jebem

Mene bi pobili ostali vukajlijasi pre toga tako da joke is on you

Ako su spitari, Dio bi se izvuko sa onim zaliscima i celavom glavurdom

oceni koliko si ostvaren i ponosan sto te mrze svi vukajlijasi

Kakav Tarzanija vonabi post gore, a kao mrzi Tarzaniju i Soroša. Soroš ti je ćaća umjesto ćaće, Maestro.

moj deda se hvalio sto je sluzio vojsku 2 god, toliko je trajalo u njegovo vreme.ja ne bi mogao da prezalim.kazu da u vojsci postajes muskarac.jel su i ovi picici sto rade u vojci postale muskarci?

ovaj stevan izgleda da se loguje na vukajliju samo da bi iznaousavao autora maestra sto nije previse inteligentno sa obzirom da je prvi kada se prica ko je los a ko dobar covek.

Koliko se secam ovaj na drugoj slici je u filmu bio lud

Maestro misli da ti ljubav prema Vučiću bustuje ratničke veštine, a istina je suprotna, bustuje ti koristoljublje, tako da bi verovatno on bio u toj njegovoj priči stražar koji je za paketić skanka pustio Šiptara da upadne u rov.

Karaulu gledati pred svaku bitku