Prijava

mogu dobri avredži da se naprave ovde

ko o čemu kurva o poštenju rasni o uvođenju obaveznog vojnog roka

Da mogu da biram smrt odabrao bih da poginem u 1. SV ratu tokom odbrane Beograda.

ZAJEBI VOJNI ROK, VRATI POSTERE I REAKCIJE!

Јебеш постере и реакције, ово је начин да се сајт сјебе још брже, јер нико не може да нађе постере. Чак и кад отвориш Подфоруме, међу њима нема подфорум рекације и постери. Молим некога ко зна ретарда који је сјебао сајт, да га обавести о томе. Не, још боље, идем да му напишем писмо.

Biće vraćeni, samo polako. Verujte u čuda.

drzava ne moze da hrani vojsku, nema od toga nista

Ovo sto reče Granjka, najbolje da mu napišete pismo.

Иначе, ко год да је власник сајта, ваљда има мозак већи од веверице па капира да дефиниције које се каче и нису дефиниције, већ свирање курцу.

Ne bi to rekao da imaš više od 5 odabranih na 111 napisanih. Ali si u pravu sto posto. Izmišljaju se kvazi-izrazi da bi moglo da se piskara koješta.

Ima tu još nešto. Posteri i reakcije nisu nikakav sadržaj, u smislu onoga što crawler-i, spajderi i motori za pretragu smatraju za sadržaj. Pogotovo reakcije, običan beklink (da, sadržaj ALT i SRC u tagu IMG se računa kao beklink ako je validan URI) do sajta X koji hostuje .GIF fajl sa nekim rendom tekstom. Poster isto nije sadržaj.
Tehnički jeste zapravo, ali nije direkto iskoristiv od strane ovih gorepomenutih sajber-govnara.

Velika mana ovog sajta je što je na srpskom jeziku, zbog toga mu je realna vrednost mala. Ali šta ćeš, tu se ne može ništa. Jedino što doprinosi pravoj vrednosti sajtu i što je zaista marketabilno jesu definicije, jer su definicije tekst, a tekst je sadržaj. Što više kvazi-izraza se definiše, to će više biti poseta od strane jedinstvenih posetilaca, u žargonu vebmastera. Ne radi se ni o kakvoj priči o intelektualnoj eliti, već o isplativosti sajta.

Tako je na papiru, e sad svi znamo da od toga nema ništa, jer će gubitkom postera i reakcija otići više od pola članova, a i neće doprineti poboljšanju a ni količini realnog sadržaja.

To objasnite tom novom šefu. Očito mu je kaizen prosuo neku priču i uvalio sajt za određenu svotu novca (u to ne ulazim).

postoji predlog da se pravljenje postera omoguci samo clanovima koji imaju 100 + pozitivno ocenjenih definicija, podrzavam

Ima li života u vama ili vam se sve svelo na sajt i definicije za koje generalno celu planetu jebenu i vanzemaljce ako ih ima boli kurac. Eventualno nešto znače vama koji ih pišete!

Generalno koga bre boli kurac za nečije definicije/postere/reakcije, sve su ista sranja koja su valjda trebala da imaju svrhu da izmame nekome osmeh na lice ili tako nešto.... jebote ko da ste nagrađivana dela pisali se ponašate.

msm hey cemu toliko vecanje.otvorite temu na forumu-definicije-i tu pisite ako vam se pise.ciao

svi moji posteri su moja deca

otkad nema postera ja sam svog unuka izlečila a sad sam ga i oženila

Ne bi to rekao da imaš više od 5 odabranih na 111 napisanih. Ali si u pravu sto posto. Izmišljaju se kvazi-izrazi da bi moglo da se piskara koješta.

Ако погледаш број мојих дефиниција и мојих реакција, он је приближно исти. Трудим се да имам симетрију, просто болестан сам. Да имам и 111 одабраних дефиниција и даље бих имао исти став. Има феноменалних људи који праве супер реакције и супер постере, а немају никакве дефиниције. Чињеница је да ми, који радимо са папирима, било да смо господа запослена у државним фирмама које сисају грађане као пијавице, или да сте ученици и вечити студенти који читате гомиле књига о буџетском трошку овог напаћеног народа кога сисате као пијавице, сигурно нас све боли курац да додатно читамо још бесмислених редова. Ко прочита више од 10 нових дефиниција у цугу - халал му курац! А када узмеш да гледаш постере и реакције у радно време или у читаоници свог факса, често заглавиш и дуже од по 2 сата. А то нешто говори о садржају сајта. Ајде да се кладимо да нико НИКАДА није читао дефиниције дуже од 30 минута. Нека је и 1 сат. Али то је само у машти ових људи који пишу дефиниције и при том поступку замишљају себе као неког књижевног мудоњу који заводи жене својим литерарним талентом.
И сада неко нађе за сходно да усере наше животе и помери постере и реакције да би наши Толстоји и Шекспири могли да покажу свој таленат. Иди погледај најновије дефиниције и узми оне старе, од пре 5 година, па упореди.

Е и ја се извињавам свима који су увређени спемовањем теме. Прашћајте.

Treba vratiti vojni rok. Slažem se.

Грањка је нашао начина да се креативно изрази о теми која нема везе са темом на којој тренутно пише, али битно је да знамо какав је однос његових постера и дефиниција, као и да прочитамо понешто о његовом ставу према овом напаћеном народу и уопште о проблематици писања дефиниција версус постова. Свако о својој омиљеној теми, и ја бих, али сам мало са славе, па не могу да се распишем, мутно ми у глави.

Иначе, војни рок, бар шест месеци, увести. Мораће да се ратује у релативно скорој (ајд можда не и скорој, али свеједно, у некој будућности), и шта онда, да ли да се непријатељу супротстављамо својом супериорном војском од пет до десет иљада људи? Некако не звучи као да имамо добре шансе за успех у том случају.

Ja budala, previše smo dužni da bismo ratovali.