Prijava

jesam za vraćanje vojnog roka mada više mi leži metal

ba dam tцццццц

msm heeey, odakle vam te informacije

Jeste znali foru da je kafa mnogo manje gorka kace doda trunka soli?
UM = ODUVAN

Živela velika Austro- Bugarska!

Gospodine Granjka, lupate kaok, što narod kaže, dupe o samar. A kad ste takav hard kor patriota, navedite mi svoj VES. Inače vas ne uzimmam za ozbiljno. Navedite mi svoju vojnu karijeru i obučenost.

Нежни Цвете, логично је да спомињете лупање дупета, јер сам Вам управо рекао или да ми се скинете са курца или да узмете моје презиме.

Како беше оно - први сам завршио обуку за ЈСО, био на Косову, тралалала. Пешадија. Де-генерација 1996-97. Резервиста 1999. Удај се за мене или одјеби.

Mislim da lažeš za vojsku, JSO je organizacija, a ti nisi naveo VES. Za šta si osposobljen, ako bih smeo znati? A insinuacijama oko tih polno-rodnih stvari zaista ne možeš da me uvrediš, znaš, ja sam od onih omraženih liberala. Možda bi mogao i da mi se svidiš, pa da eksperimentišem sa tobom, neki sado-mazo, nešto, pošto mi izgledaš kao lik koji se pali na disciplinu, gospodarenje, podređivanje, autoritarac si u duši. Ajd pa uzdravlje, piši ako si zainteresovan za neke perverzije.

Како беше оно - први сам завршио обуку за ЈСО, био на Косову, тралалала. Пешадија. Де-генерација 1996-97. Резервиста 1999.

Први део је зајебанција на тему, сарказам. Други део је из ВК. Где ти је осећај за логику? ЈСО није постојала 96, а и да јесте, не бих могао да будем резервиста у пешадији 99.

Оспособљен сам за чување складишта. Није им значила диплома са којом су ладно могли да ме поставе да будем топограф, извиђач, нишанџија, минобацач, него су ме метили да будем прашинар без било каквих специјалних квалификација. Додуше, моја специјална квалификација у војсци је била да направим штимунг за зајебанцију свако вече, јер јебених 9 месеци досаде у пустари и забити Фрушке горе су деловале као 9 година тешке робије. А ја и нисам посебно забаван лик, па замисли колико је било досадно у пичку материну, ако сам и ја био забаван.

Патетични и мали људи се упињу да буду нешто посебно, да имају звања и титуле, ордење и да имају причу. Мали човек се боји чињенице да је нико и ништа, ни по чему посебан, ни по чему другачији од других. Како у животу, школи, послу, тако и у војсци. Ја сам просечан ћата, са просечном оценом, са просечном платом, са просечном војном историјом, са просечном женом, са просечним пријатељима. Ни по чему посебан. И то ми не смета, јер сам задовољан са оним што имам. То је мој просек који сам успео да створим са својих 13 прстију.

Већих десничара и фашиста од либерала нема. Нисте без разлога омражени, дебело народно искуство је потврдило да где има либерала има и фашизма, само подмуклог, перфидног и лицемерног до граница да сам ђаво буде у фазону - "Dude!".

Видим да ти се свиђам, али се мени не свиђаш ти у таквом односу. Може да се експериментише са перверзијама, дај да мешамо ћирилицу и латиницу.

VES se ne govori, to je vojna tajna - eventualno moze da ti kaze koja je vojna posta bio

Granjka, gde si bio na Kosovu 96-97? Ja u Prizrenu, komandir kasarne prvo Kuzmanovic, pa Boza Delic.

Ма, Бомбаш, нисам био на Косову, прочитај мој наредни пост, то је зајебанција. Које курчево Косово, једино признајем полицајце и војнике који су били на граници са Шиптаријом, све ово остало што је ишло на Косово је свирало курцу и кувало кафе, реални да будемо.

ђе неш изгубит рат кад те бомбаш брани

Ne valja, to ne valja... musko mora vojsku da sluzi, inace imas prstice ko ChichaDrazha93 negovane

Evo ja nisam služio vojsku pa bih sve i jednog mudonju odavde polomio za 3 minute.

brt nemoj jesti kurac da bi ti trebalo 3min?

ja doduse i ne mogu da se bijem 3min posle 2min vec postane tuca kao sto je jebanje posle litar ipo rakije seks

Pa dobro, priznaj da nije fazon da krknem kroše i zavalim low kick i završim sa time ili da double-legujem negoda u ladan beton i završim sa time, mora se to fino rasporediti da izgleda fino i za posmatrače.

pa nista lepse nego kad nekoga tolko dobro nabodes da se plasi da ustane da ne bi opet morao kroz to da prolazi. jos ako fino pogodis nos pa se zacini i sa malo corbe bude ko holivud sta

Dobro, ne mislim samo zbog fizickih stvari, vec i mentalnih

Pa eto, nisam vojsku služio pa jedino pseto ima više škole od mene na ovom sajtu. Daj ne serite, jebala vas vojska, uzaludno trošenje para i vremena.

nisam ni ja sluzio vojsku