Prijava

Svi mi imamo nadimke, ćeli mi to ili ne. Znači, ođe napišite vaše nadimke kojim su vas nadim... zvali i kojim vas još zovu i poželjno bi bilo razlog što i zašto baš taj nadimak.

Mene su zvali Ćita jedno vrijeme, zato što sam ranije podosta mršav i penja' sam se najbrže na drvo iz društva, i to čak do vrha. Sad mi je malo ža' što sam prepeličja jaja razbijao iz dosade, ali jebiga, nije nikoga bilo tad da mi reče da to ne valja da se radi ili mi eventualno opali šamar zbog tih postupaka. Sad me najčešće zovu ovim kojim sam registrovan na Vukajliju.

Sad ti.

Имам већ довољно чудно и ретко презиме, тако да ме је 80% људи од најранијег детињства па до краја средње школе звало искључиво по презимену. Мада, кад боље размислим, углавном сам и ја најбоље ортаке звао по презимену. :) Кад сам кренуо на факс, из неког разлога су почели да ме зову по имену ''Александре'' (што ми је било чудно, јер ме раније нико сем профана и кеве није тако називао) и свим његовим кратким варијантама, а има их неколико. Мада, добар део људи с факса ме зове Џими. :)

Поносан сам власник најџиберскије варијације имена Никола.

Никола ---> Ниџо ---> Џони

Овај надимак се често даје и локалним џукелама. Ал' кад погледам надимке неких ликова из мог одељења, више сам него задовољан. :)

Ах, да, то Џони ми је друг стилизовао у овај надимак на Вукајлији иако га скоро нико не чита као Џони, већ као Жњи, Џњи, Јни, ЈНА и ко зна како све!

Мене су целог живота звали по презимену, а кад сам се пожалио да једини немам надимак, дошло је до следеће ствари :

Ковић --> Вићко --> Виђгла --> Главић --> Кожура --> Жура

Сад ме зову Жура, надјебите то, да вас видим.

Зајебаваш! :)

Озбиљан сам. Додуше, доста људи ме још увек зове "Ковић", ал многи форсирају ово "Жура". :)

Najvise me zovu Laki,mada ima i onih koji me zovu Zola,Mada,Batista,Madam??!?!Ne pitajte zasto madam,jer ni oni koji me zovu tako ne znaju zasto.Ustvari znam.Jedan ortak nema pojma engleski,pa je cuo nesto sto lici na ovo i poco da fura taj fazon.I dan danas ne zna sta to znaci.Klinci me zovu Batista,a ortaci iz srednje Zola i Laki.

Aj sad...

ili me zovu po prezimenu ili po imenu srecom po mene, ne volim nadimke.

Рако, Ракита - по презимену
Макиша, Маре - по имену
и још Главати, Главоња

Andja, Kata, Ana, Djiki, Mica, Anci.

Савана, Џо, Ниџони.....

sole, soxter,soldier,soxterman(za to je kriva baba), gedza (po geografskoj lokaciji), markic, masa, mare,markoni,maki...(od Marko)

Mrtvi. Aca. Mrtvi Aca.

Боги, Боле, Боки ( од Богдан ), Патуљак ( због висине ), Блејд ( без разлога )...

Meni je nadimak Remac,dobije se nekim varijacijama mog prezimena. Dobio taj nadimak u 2-om osnovne i evo i dan danas me tako zovu. Oko 80% ljudi (koji me znaju) ne zna kako se zovem. Sjebem se skroz kada me neko zove imenom. Nekada se zna desiti da se uopste ne okrenem ako me neko zove po imenu

Meni je nadimak žika. od imena žika obretković.

ja bih voleo da mi nadimak bude žika.
ali je straja, od imena straja.

Osim raznih varijanti imena, najsmešnije mi je što su me drugovi u srednjoj zvali Đuro (zbog prezimena), kao da sam muško :))

Мене су увек звали, и још увек ме зову, Даринка, због неке преглупе песме. Нема везе са мојим именом.

neki me zovu Kizo a neki prezimenom.