Prijava

mrs bre majku ti jebem bolesnu

Tečo, kad si utekao u Amerike bješe?

Mnogo pre nego što si ti postao moderator i počeo da pretiš gumbom koji u tvojoj glavi ima značaj onog u Trampovom koferu života i smrti

Dakle, ti praktično i ne znaš šta s' dešava u Srbiji sem onoga što čuješ u kojekakvim medijima?

Čitah temu iz offa pa samo d'izjavim da je Granjka jak u Teči.

Konacno razumni zahtevi na protestima:

Grupa mladih okupila se 14. put na protestu "Protiv diktature" u centru Subotice i poručila vlastima da LGBT parovi u Srbiji nemaju pravo na brak na ljubav, i decu, i da obrazovanje, mediji i kultura u Srbiji sve više gube značaj.

Jedna od govornica na protestu rekla je da ima 25 godina, da želi dete i da bi to trebalo da zvuči logično, realno i izvodljivo, dok u njenom slučaju i slučaju njene partnerke to nije slučaj zato što su gej.

"Prvi razlog je zato što sam lezbejka. Nemam prava da sklopim brak, kao ni partnerstvo sa ljubavlju svog života. Ako se razboli, nemam prava da je posetim u bolnici – jer ja nisam deo njene porodice, iako živimo zajedno. Ako ostane bez posla, ne može da bude prijavljena na moje zdravstveno osiguranje, jer nije deo moje porodice, iako je volim najviše. Ako se desi najgore, ona ne može da nasledi moju imovinu, jer nije moja porodica, iako bih joj čak i srce dala", kazala je ona.

Dodala je da one nemaju pravo ni da imaju dete koje bi, kako kaže, odrastalo u harmoničnoj porodici, okruženo ljubavlju, pažnjom i požrtvovanošću.

Ne zezam se.

Za imovinu sere jer joj niko ne brani da testamentom ostavi kome oce, moze i misi tumbasu da ostavi ako joj drago. A za ostalo mi je bas drago osim dela sa posetom u bolnici ali i to moze za jednu cokoladu, da se ne zajebavamo.

Pa i za dete sere realno.
Niko ni njoj ni njenoj partnerki ne moze da zabrani da ide na vestacku oplodnju i rodi dete.

verovatno postoje neki uslovi za to ko moze da ide.gotovo sam siguran da bi vec neki lezbo par imao dete da nema prepreka.

Brt sanitarni nisam siguran na sta mislis ali lezbo par nije u mogucnostima da ide na vest oplodnju iz prostog razloga jer nemaju muda da ne kazem spermu. Ali da jedna ode sa nekim muskarcem da ga oprave tamo ne vidim kako iko moze da im zabrani?

Postoje. Mora da si zena punoletna i da ides kod psihologa i na preglede i da potpises i blabla. Nije to problem. Problem je (za njih) sto hoce da sve to bude u papirima kao da su u obicnom braku. A ne moze jer ni brak nije obican.

kako iko moze da im zabrani?

verovatno moraju da budu u braku.ne znam.palo mi na pamet
da je zakonski izvodljivo verovatno bi nasli 100 pari muda za lapo sata.aj izdrkaj.ili cu ti ja.onda bi nasli hiljadu.

edit:ukoliko su doneli zakon od pre 7 godina,onda moze ko hoce.ne mora da bude niko ni sa kim u braku i sl.

samo treba da daje svakom ko hoce i u roku od mesec dana i to najkasnije bice trudna ali ne ona hoce da drzava sve uradi za nju.

i treba da se na pravi istrazivanje o deci koju su usvojili gej parovi.da se vidi dal to utice na decu i kako.ako u vecini slucajeva ta deca kasnije postaju gejevi onda im zabraniti usvajanje svuda u svetu.mora da se zna dal to ima neke posledice