Prijava

Зарађивати кликтањем и предавањем енглеског = добио сам пара, купићу два стана и локал, изнајмљиваћу их и живети к'о Бог....

Ova moja sto predaje engleski kaze da je zadovoljna.

Moja dobra drugarica predaje Japancima engleski online i još jedna njena drugarica. Obe su završile anglistiku. Ako se potrudiš OK je parica.

Predavao sam ja engleski. Prenaporno je. Ne moze da se radi mehanicki nego si 100% vremena posvecen i skoncentrisan. Plus moras da se smeskas dok radis. Cas je 45 minuta plus moras da ocenis ucenike posle, tako da ako zakazes vise casova zaredom imas samo 5 minuta pauze za pisanje pijenje vode jedenje pusenje (biraj dva). Jeste da je to 3 dolara za 45 minuta ali ne moze se to psihicki izdrzati a ni vremenski. Odradis 2 sata pa jedan pauza. I tim tempom za 11 sati ispredajes 8 casova i imas 24 dolara i mozak pretvoren u kasu. Ja sam s pocetka precenio sebe i zakazao 4 casa zaredom. Posle toga sam isao ovakav po stanu:
https://img.ifcdn.com/images/a5bb272721408a9afc413656068d76456515c7d00f35485953eddb365cda4cc3_1.jpg

Malo bolje objasnjenje ovo oko casova i nemanja vremena za pisanje itd:
Cas traje 45 minuta
Tvoja duznost je da udjes 5 minuta ranije da sacekas ucenike.
Kad prodje 45 minuta casa pitas ima li nekih pitanja i zahvalis se na paznji, to je jos 2 minuta preko 45. Posle imas da ocenis ucenike i napises unikatan opsiran komentar za svakoga kakav je bio. To je bar 3 minuta. Znaci 5+45+2+3=55 minuta. ALI NI TO NIJE KRAJ. Imas u tih pet minuta i da se pripremis za narednu lekciju. Znaci smrt

Jes brate mili, gledam ove moje drugare što odrade smenu u Juri pa posle rade u servisu, pičkin dim u odnosu na držanje časova online brate.
Ja sam jednom konkurisao za to s Japancima, nisam upao jbg. Doduše sad na ovom poslu drkam net non stop. E se to racuna kao online zarada?

Jedina zarada koju ja priznam kao onlajn zaradu jeste drzanje sajtova

Poluonlajn zarada je kopanje bitkoina, jutjubovanje itd

Kliktanje i predavanje engleskog cist fizicko-mentalni rad

Da li ima neko da je radio ono kliktanje po oglasima, i da li to stvarno plaćaju?

Mislim da je armin klikao dok je mogao

Sto sam kliktao, kliktao sam..

Ja sam zaposlen u Beloruskoj firmi, a sedim u Sremskoj Kamenici. Lova odlicna. Radno vreme 6 sati. Sef jedan sat ispred mene vremenska zona, korisnik jedan sat iza mene na ostrvu. Iskustvo u poslu oko 15 godina. Pravim ERP. SAP je napoznatiji ERP. Veliki program za automatsko funkcionisanje preduzeca. Eto. Cujemo se internetom, nisam nikada bio u Minsku.

zarada preko interneta - zaposliš se u sbb-u ideš po kućama(zarada od kuće) i povezuješ ljude na internet

zarada preko internata - zaposliš se kao čistačica u internatu

mislis kao ccleaner :D

-gde radiš?
-ja sam CCleaner?
-praviš onaj program?
-tako nekako

Pravite aplikacije za android i ios.