Prijava

Маринко Маџгаљ

šta piše marinku madžgalju na spomeniku?
-Marikno Madžgalj

Ulazi Vučić u trafostanicu i tamo u mraku naizgled jedan radnik EPS-e provjerava strujne vodove.
I kaže Vučić:„Srećan rad, gospodine. Srbija se oporavlja i opravlja, to je najbitnije!"
Na to mu čovjek iz mraka odgovara:"Gospodine, ja sam gubava Romčina, samo sam došao da ukradem transformator, skinite mi se s kurca , sa oproštenjem".

Hahaa solidan namagarc

Otišao Vučić u zvaničnu posjetu Mongoliji. Otišao u Ulan Bator, i sad, pošto je taj grad mjestimično izgrađen od šatora, njega smjeste u jedan dvoiposobni u centru grada. On onako nezadovoljan, ali što da se radi, jedva čeka da završi to što treba i da se vrati nazad. Uglavnom, sa sobom u delegaciju vodi Sinišu Malog i Aleksandra Martinovića. Kada je kucnuo čas da krenu da se nađu sa mongolskim zvaničnicima, Vučić shvati da njih nema. Poslije 15 minuta dolaze oni, pocijepani i izubijani. Vučić ih usplahireno upita:„Pa šta je bilo sa Vama, gde ste bili?", a Aleksandar Martinović kaže:„Silovali su me šerpasi u uši i prebili štanglom". Vučić pogleda Sinišu Malog i upita ga:„Šta priča ova budala?", a Siniša mu odgovori:„Mene su silovali u oči ne vidim ništa!"

Uuuuu daj jos neki

Meni je vrh bila tema nešto, čime bijete svoju ženu i zašto. Pamtim da su me oduševili komentari, posle je stefan kostić zaštitnik žena, braneći i svoju čast kukao kod kajzena pa je tema zaključana ili izbrisana.

Pamtim i reme smarko i još neko i neki ban al ne dolaze ali to je već druga priča rođaci..

Dobar je ovaj gif. Podsjetio me je na vic kada crnci beru pamuk i dođe robovlasnik i pita ih:"Jeste li umorni, gospodo?", ovi radnici odgovaraju ljubazno:"Nismo, nismo, hehe, šta je to za nas", a on im odgovara na to:"Ako se umorite, pucaću Vašoj djeci u nozdrve pa će ličiti na slonove", a oni mu kažu:"Ovo je prava motivacija gazda, svaka čast, hehe!"

- Kako se zove musliman koji se hrani zdravo?
- Musli-man.

zasto j dzej postao pevac?
zato sto ne moze da dohvati kontenjer :D

Koliko Hrvata treba da se pokrije kuća?
Zavisi koliko tanko sečeš hehe