Tema za pušače i pušač'ce

Thumb_images

Niko Ćosavić

Ма, јебеш ове империјалистичке новотарије...! :-Д

Браво, Ајваре, мени Дрина омиљени дуван! Да га има још у стоес верзији, мог'о бих и да умрем...

Thumb_9

Ajvar na 'leba

Sarajevska je odlična cigara, a dosta ljudi misli da je golo govno tako da mi niko i ne traži lololololo

Thumb_medium_543px-gonzo-redhotcheckeredpeppers

gonzo

Sunce ti jebem jednom sam zapalio Moravu jer nisam imao pljuga i ogrebem se od ortaka. Kada se nisak prosrao u trenutku tada kada sam povukao dim mislim da nikad neću.

Thumb_images

Niko Ćosavić

Док не осетиш жилете кад увучеш дим, к'о да пљугу уз'о ниси...

gonzo

Док не осетиш жилете кад увучеш дим, к'о да пљугу уз'о ниси...

Pa Niko brate onda zamotaj hercegovački duvan :)

Thumb_9

Ajvar na 'leba

Meni je Monte Carlo najgora cigara ikada!

gonzo

Meni je Monte Carlo najgora cigara ikada!

Nekad je bila kao mišomor, sada je nešto bolja.

Thumb_images

Niko Ćosavić

Еј, планирам већ неко време да купим дуван и ризле и да завијам... То је тек гушт; прави дуван! :-)
Ја сам слабо пробао друге пљуге, нису ми привлачне оне буржујске, пичке матер'не, просеравања, могу купим циганче да ми пере стазу за ту паклу... Али рецимо 57. је одвратна цигар'а...!

Thumb_9

Ajvar na 'leba

Ne znam brate. Ćale duvani njega i ogrebem se tako baš kad moram, posle ručka kad meni nestanu, ali jedva ispušim onaj 100s.

gonzo

57 je ok, ništa specijalno. Realno sve su pljuge danas usrali. Nekad se znalo kakve su pljuge Danhil, Kamel, Vinston, Kent itd. Ovo danas sa hiljadu aroma, kratke, duge, ovakve onakve pakle, a nigde dobre pljuge majku im jebem kapitalisatičku lololo

Thumb_medium_hordak-and-imp-1024x768-wallpaper-toonswallpapers.com-

Манијак

Али рецимо 57. је одвратна цигар'а...!

jesu, jer ih od pre par godina prave makedonci.
a dok sam studiro, samo sam njih cuclao, al tad su ih pravili slovenci, originalni recept.

Thumb_images

Niko Ćosavić

Зато без много компликовања, нађеш дуван који ти одговара и не лупаш главу... :-)

Thumb_waterdrop1

paninaro

svi prešli na neki tanki malboro, ovaj debeli normalni nema više svuđe da se kupi, katastrofa

Thumb_images

Niko Ćosavić

Остајем при Дринчуги, нема друге!

Е, Манијаче, причаше ми људи да је пре 57. била много добра, али кад сам је ја пробао... ју... 'Начи, Македонци шугави не знају ни пљугу да сложе како ваља...

Thumb_braavos

Vajskrstese

Što je najgore, danas ne moš da nađeš cigaru da kažeš da je cela...al' se štekaju majke im ga nabijem, pola cigara mi prazno uvek.