Prijava

Coa treba ti biti drago što danas još ima ljudi koji drže reč. Ređi smo od bijelih medvjeda u Šumadiji. Kad šurak uzme da te maltretira pa ti okreneš Cou88 i mene siguran si da će da dođemo. On nije neki dobar čovek ali je Kosovac drži reč opasno

A kućeš više od mene, em poreklom kosovar em živim u šumadiji. Mada sam ja opet govno jbg. Ali nisam očekivao da te čović natera da pušiš, hehe, ako me razumeš.

Otkad sam batalio, nekoliko puta nisam mogao da spavam, mrtav umoran, nabijem neki pritisak u glavu i nema boga, dva puta sam ustao i rešio da ne spavam uopšte, par puta zaspao posle dva sata prevrtanja po krevetu, konstantno sam nervozan i planem k'o šaš za svaku glupost, što ti reče često mi se i pogled izgubi, al' ne popuštam, ne vraćam im se.

Pa ne čist brt, kao pseto npr., pa da mogu da prodajem kuće i livade dole da bih se ovde kurčio, poreklom (samo). A vezan sam za kosovo brt, ne znaš kol'ko!
A i vidi se to, šta je čudno.

Ok, trve Kosovar je samo ako je prodao kvadratne kilometre zemlje, taj neki fazon. Pola se prašta ako si srednja klasa. A i ako nisi i fazonu "Srbijanci nas izdali" gubiš sigurno barem 10 odsto kosovarosti.

U fazonu sam da mi to lepo otpišemo dok nije kasno, da odjebemo sve ove što primaju duple plate dole, sve koji su ovde zapošljeni na ista radna mesta koja su imali dole, da ukinemo isporuku struje i validnost diploma iz leposavića i mitrovice, i da smanjimo šverc i muljanje s parama koje navodno idu dole, tako da sam kosovar nekih 6,9%.

Nego nije to tema, da ne širimo sad.

Veliko bravo i velika podrska radoje, nek se vidi ko je jakog duha

ArminVanBuuren
Veliko bravo i velika podrska radoje

DVA TE KURCA NADOJE HA HA

Pa ovo nije u redu stvarno

Nisam ustao u 2 i posle me mrzelo da se cimam nisam ni fantazi promenio :/

Pao bih svejedni sautempton npr.

Ne pusim vec par meseci sig, mozda sam samo paklu dve popusio za ovo vreme. I novogodisnja odluka mi je da propusim

Ta zabrana pusenja u klubovima je najbolja stvar koja moze da se dogodi srbiji, verujte mi, video sam.
U principu, naterace klubove da naprave specijalne delove napolju gde moze da se pusi i da ih greju zimi, sto ce biti jako dobro mesto za navatavanje picaka, mnogo bolje od unutra gde rga muzika.

U kafani isto, taman kad se smoris, izadjes malo udahnes vazduh i dim. Popricas sa nekim.

Plus ti nece odeca smrdeti na cernobil '86 sutradan.

Pusaci ce imati najvece koristi od ovog.

Vlasnici kafana su najveci protivnici ovoga, ali ne zato sto ce izgubiti musterije po difoltu, ici ce se u kafane. Kafane ce morati da ulazu malo u infrastrukturu da ugode pusacima ko oce i dalhe da ima goste, a to im se ne radi.

Bravo celte, bice vise muvanja.
Izadjes na pljugu, tamo neka picka, upadas lagano u spiku.

pa da. plus, ako oces samo sexa, trazi ribu koja pusi. lud si ako se ne plasis riba koje ne puse (daleko bilo ne piju) a izgledju kao kurve.