Prijava

Samo čitanje koje je više naginjalo ka negativnim ocenama. Pročitane dve strane definicija, poneki plus. Sve čisto, reklo bi se.

jel ovo lajk malopre pao

Јес да нисам писо ништа сто година, ал ако би могла провера кад будете у канцеларији, било би прелијепо. :3

Nešto na granici lajkića po razmaku, ali pet-šest ocena samo. Sve je čisto.

jel može proverica?

Верујем да ми треба провера.

Može li provjera?

EDIT:
Zdravo bio.

Nešto sam pogubio račzn pa ako može provera, da li je hejt, lajk ili demencija?

Advokado, jedan hejtić je skinut.

Takođe su skinute ocene jedne autorke, zbog čega će ti biti osećanja pomešana. Naime, najpre si lajkovan, u velikoj meri. Stotine pluseva, bez ijednog minusa. Na kraju, ista osoba te je hejtovala, ne u tolikoj meri (tridesetak minusa bez ijednog plusa između), tako da te je skidanje ovih ocena oteralo oko 150 poena dodatno u minus.

Postoji tu prisustvo još nekih anonimnih autora koji su ti najverniji glasači i apsolutno nikada ti ne daju minus (što je nemoguće), ali to sad neću dirati.

Hehe, mogu da pretpostavim ko je autorka. A sto se vernih glasača tiče, to je zaista izvan mog znanja (bilo moguće ili ne). Svakako hvala.

Izgleda da si ti njoj prethodno pomešao osećanja, ehehe. U svakom slučaju su ti većinom njene ocene bez čitanja date.

Agilni ajde nemoj da zajebavaš. Kurac nije moguće ovo bez minusa. Ja autore koje prati ne minusiram. 1 od 1000 ako slučajno kliknem. Odabrao sam da ih pratim zbog određenog kvaliteta ili nečega što mi se sviđa a šta će oni održavati. Ćao zdravo.

Ajde Caro ono puši mi kurac defektašu. idi srči ribicama spermu

Upao si ko šljiva u govno a ozbiljno pišem ovde. Izvini jbg. pozz

Mene pratiš, Bohore, pa je, odokativno, jedna od dvadeset ocena minus. Kada vidim da je (opet naglašavam) anonimni autor poslednjih 100 ocena prema nekom autoru istovetno ocenio, to je dovoljno da bude sumnjivo.