Aj mi proverite da li je neko hejtovao jer dok sam bio banovan bez razloga neko mi je lupio nekoliko minusa, a ne bih ni mario da nisu među tim defkama bile 2 koje su bile bez minusa. Za ove druge me boli uvo, ali htedoh da zadržim bar jednu s nulom. :)
Grifine, koliko sam ja upoznat sa pravilima, ne mogu da ti uklone minus sa defke, samo se mijenja "zbir glasova za definicije", a minus ostaje tu đe je i bio :))
HEJTOVAO ME NEKI LIK (pretpostavljam koje, al da ga ne imenujem). POMAGAJTE, VRATITE MI SKOOOOR
edit: velika slova su tu da bolje prikazu moju zabrinutost, tugu, nervozu i vapaj. vidim da banujete zbog svega i svacega, nadam se da necete i zbog ovoga :)
Bruce
ništa novo aco...
Јованча
пу! ништа ми се ново не дешава, нема никаквих активности, ни да ме неко исхејтује, устаихјебем!
Blake Griffin
Aj mi proverite da li je neko hejtovao jer dok sam bio banovan bez razloga neko mi je lupio nekoliko minusa, a ne bih ni mario da nisu među tim defkama bile 2 koje su bile bez minusa. Za ove druge me boli uvo, ali htedoh da zadržim bar jednu s nulom. :)
Kobe braTe
Grifine, koliko sam ja upoznat sa pravilima, ne mogu da ti uklone minus sa defke, samo se mijenja "zbir glasova za definicije", a minus ostaje tu đe je i bio :))
Blake Griffin
Ma naravno da ne može bre, nego htedoh da vidim da me nije neko ishejtovao :)
Lullaby
sve je to u redu, nema hejta
Sale d snajperist
Ako moze neko da me proveri :)
Bruce
ne mogu ništa naći Sale, izgleda da nema novog hejta
Месечарка
A jaa? Mada mislim da me nisu ni hejtovali, ni lajkovali, standardno. :)
Bruce
u pravu si, nema ništa...
Sale d snajperist
Fala bruce :)
ne'amnadimak
HEJTOVAO ME NEKI LIK (pretpostavljam koje, al da ga ne imenujem). POMAGAJTE, VRATITE MI SKOOOOR
edit: velika slova su tu da bolje prikazu moju zabrinutost, tugu, nervozu i vapaj. vidim da banujete zbog svega i svacega, nadam se da necete i zbog ovoga :)
Шерлок
људи ајде и мене неко да провјери. Убили су ме са хејтом.
StefanKostić
Skinut lajk.
Comatose
Јок људи, ово је неко масовно скидање лајкова, вредан мод. Мени скор пуко за скоро 100, вероватно скинут неки лајк. Мешчини да није хејт.
ne'amnadimak
Skinut lajk.
meni?! od koga molicu lepo?
StefanKostić
ne'amnadimak, rešeno.
EDIT: Nije tebi lajk, to je Šerloku.
ne'amnadimak
hvala lepo :) istripovao sam da ste meni skidali lajk pa mi zbog toga pao broj ocena...
Шерлок
Ko je Šerloka lajkovao ? Smije li se znati ?
Без Шећера
Ја појма неам, нит сам пратијо нит ишта... Ае један чек брзом брзином ако мере...
ЕДИТ: Зафаљујем, оцад морам да пратим скор јебо ме курац, мало интересовања неће да шкоди.. лоло