Prijava

Plemenita vestina,ili se to samo tako kaze?

Dajte vasa misljenja o ovome,vas omiljeni bokser,borbe i tako to....

Danas mi je jedan od omiljenih boksera Ricky Hatton,britanski sampiion i sampion sveta u welther weight kategoriji.Prepoznatljiv po neverovatnim snaznim udarcima u telo.

http://www.youtube.com/watch?v=A495Sr42kVw

Od stare garde neponovljivi Jake Lamota.
Koliko taj covek moze da podnese batina i opet ostane na nogama.

http://www.youtube.com/watch?v=YBz1gXQ3ZUY

Нисам се никад посебно интересовао за бокс - међутим пре неколико дана гледао сам филм о Донију Кингу и како је успео да купи све шампионе бокса, диригује борбама и добија пара колико жели.
Бокс ценим као један од најстаријих спортова у историји цивилизације...

Danas mi je jedan od omiljenih Artur Abraham. Covek je genijalan.

A 'el se tamo boksuju? A što?

Haton bi ubio Abrahama :) , slomio bi mu rebra....

Pffff....

Evo fantastične šestorke:

Arthur Abraham, Carl Froch, Andre Ward, Andre Dirrell, Jermain Taylor i Mikkel Kessler

Волим да гледам бокс, ал иду мечеви касно у ноћ, а ја неиспаван. Чак и кад се деси да останем будан, мале су шансе да иде бокс на тевеу.

Ја иначе обожавам бокс, може се рећ' да ми је међу два омиљена спорта... Више волим чисти бокс него онај тајландски, кик, и курце палце... Бокс је бокс, мајку му.

Чисто да се упишем, па дако напишем понешто некад кад се сјетим.

Boks je majka, boks obožavam, uvijek gledam na TV-u, kad god je neki meč ja idem na to (samo što se u mom gradu slabo šta organizuje, čitaj NIKAKO, pa sam na zadnji meč putovao 60 kilometara al' sam ispoštovao).

Jednostavno obožavam boks.

Smare (da se nadovežem na onu temu), Borovčanin je jedan od najboljih boksera što Srbi trenutno imaju, boksovao u Slaviji banjalučkoj, kruzer, evropski prvak u WBO, trenira sa braćom Kličko, trener im čuveni Fric Zdunek. Gledao sam ga ljetos u Boriku u Banjaluci, kad je osvojao pojas, lavlje srce, muda do koljena a fizički besprijekoran.

Нисам чуо за њега, мајку му, мада ево неких годину дана отприлике нисам гледао нешто много мечева...
Одгледаћу нешто да видим што ради :)

Него, знаш што ја мрзим... Кад је меч и они се ударају, и кад се ударе у раме или у рукавицу и оно пукне, а публика сва ООООООООООООООООООО БРАВОООООООО ТООООООООООО а оно курац, а кад нпр зада ударац у плексус, нико ништа :)

Више волим чисти бокс него онај тајландски, кик, и курце палце... Бокс је бокс, мајку му.

Од како су масовно популаризовани, кик-бокс, ММА, муаи таи су ми некако ња....

Елем, да онда овде оставим:
http://www.zurnal.rs/2011/12/24/borovcanin-nokautom-sacuvao-tron/index.html

Шваба се није видео, иако сам мишљења да га је требао докусурити још у другој, трећој рунди, ипак га је Боровчанин развалио.... Такође, и победе Марчете, Видаковића и Пиперског су биле поприлично убедљиве....

Одличан спорт.

Омиљени боксер данас свакако АДНАН ФЕЛИКС ШТУРМ ЋАТИЋ
Јебено зајебан бошњак, обожавам његов стил борбе и осећај кад нокаутира црнчугу, а Џеко, Миске, Ведад и Подолски истче у ринг.

НАЈБОЉИ БОКСЕР!

Treniram boks. Boks je fenomenalan, ima takvu draž, strast, to je neopisivo. Najbolji srpski bokseri su Aleksandar Drenovak i Nenad Borovčanin. Takođe tu je i Mate Parlov, da naglasim da je Borovčanin neopisiva carina. Čak sam boksovao za njega u Banji Koviljači na turniru, sve pohvale.

Ovaj Nasim neka teska seljacina.

Једна причица за Мате Парлова, био је у неком кафићу и неки мангуп га провоцирао, добацивао му итд, и каже му Звонко Вујин (такође боксер)
- Мате, зашто не устанеш и не истучеш га?
- Нема потребе да га бијем кад сам много јачи од њега.

И овај пошао као пичкица :)

Овај Насим бије добро, само се мало неспортски понаша...
Мени је курчење јако ружно, кад сам гледао Стругара како боксује, тј пратим га цијелу каријеру, и прошле године, не знам тачно против кога је боксовао, разби га, онај не може да мрдне са пода, а овај шупак наш трчи на конопце и слави.