Prijava

За све што ве интересује везано за сајт или имате притужбе јавните се на овој теми да пробамо мирно да решимо, а ко вам не могу помоћи отворите нову тему и дигните пуч на Кајзена.
Пре но што ви одговорим слободно отиђите у психотерапеутску ординацију код колеге преко пута да вас посаветује како да се смирите док траје моје дубокоумно разматрање решења датих проблемчића.
Посужите се пистаћима слободно, а ко не воли пистаће има кикијарикија у пиксли.

Zdravo kolega, ja rekoh da svratim da vidim kako vam je ovde i tako to... I da se požalim. Naime u poslednjih par dana primetio sam značajan rast broja pacijenata kojima je potrebna ne moja pomoć, već pomoć nekog privatnog profesora, tako da sam se odmah VAS setio kao osobe koja bi bila u stanju da mi najbolje pomogne. Šta mislite recimo da se vidi sa kajzenom da se zaposli neki univerzalni učitelj, zvaćemo ga "uča" odmilja, koji će biti zadužen za ispomoć svima koji žele da znaju više, ili su bili lenji pa sada moraju da nadoknađuju zapostavljeno... Uča bi bio neka vrsta žive enciklopedije ili štagod... razmislite pa predložite kajzenu, nisam hteo da ga smaram pa rekoh kod vas je najbolje malo besmislenih slova da ukucam. Vi sigurno znate šta sa ovim da radite, il prosledite il bacite u kantu, u svakom slučaju podržavam vašu odluku.

Хммм. Ово је баш тешко питње, мада можда и није....
Запошљење неког свезнајућег је можда непотребно јер је њњњ.вукајлија.цом осмишљена као речник, а сваки речник је и мини енциколопедија. Такође, предавања би било тешко одржавати јер немамо довољно учионица, а и да имамо довољно учионица нема довољно учитеља, а и мале су им плате. Моје мишљење је да нам не треба нико таки, мада би користници могли отварати теме за стицање знања из одређене области тако да би могли можда и ми да им неко предавање одржимо ако се слажеш.

jesi ga lepo sročio... ja sam bolji u ćutanju i klimanju glavom, eventualnim pitanjima o majci i seksualnim frustracijama. zadovoljan sam odgovorom i kako si me lepo naveo da se složim. dakle, može, nećemo ništa da radimo! (ono za plate bilo je ključno, elem dobri ovi pistaći...)

После дуже времена ево ме опет. Имо сам пуно посла тако да сам био вани... Шта год ве интересује питајте па ћу ви кажем ако могнем д'одговорим.