Prijava

Entmen ekstra film ko i Čuvari galaksije

E pa vako.
Gledao Relatos Salvajes
Format tipa nekoliko priča čija pouka je: life is shit, but funny one. Vrlo zabavan, vredi pogledati. Argentinci neki narod lud, onako ko mi. Imali su i inflaciju ko mi i korumpirani su ko mi i zato naša su broča!

Da vidimo dalje.
21 i 22 Jump Street. Američke komedije, jbg. Ova prva je skroz ok, smejao sam se, smešio sam se, bio malo ozbiljan i opet se smešio. Znači ok. Drugi deo, ovaj 22, šitčina.

Gledao još po stoti put Toy Story 1, najomiljeniji najbolji najjjači crtani jebeno najfejvorit.

de ste gledali tog antmena dajte linka

Nema linka, to je ilegalno. Idi u kino i pogledaj!!!!

Gledao Ganks of New York i Hugo.
Dva Scorseseova must-to-see filma.

nemam para za kino :(

Kakav je onaj film sa onim crnim nindžom što ubija i gaji golubove, debeli onj

crnim nindžom što ubija i gaji golubove

Ne znam za tebe, oblače, ali u školi za nindže su nas učili da se golubovi prvo uzgajaju, pa tek onda ubijaju....

My Left Foot
http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt0097937/
Vrlo ljubazan,i na momente haos težak film. Dej-Luis etalon za glumu!

Realno, DDL je bog glume! Još kad se uzme u obzir da je odbijao uloge za koje bi glumci dupe dali (i sigurno bi dobio još jednog Oskara), onda je stvarno jedini glumac relativno mlađe generacije koji se može uvrstiti u najbolje svih vremena. Čovek je odbio uloge Vinsenta Vege i Aragorna, koji kurac! Elem, da mogu da "kreiram" neku tarantinovsku scenu s odličnim dijalogom, voleo bih da to budu DDL i jebeni Geri Oldmen! Kakva bi to umetnost bila!

Definitivno. Ne mogu ni da zamislim koliko bi DDL pokidao kao Vinsent Vega. Pa jebenom Travolti je ta uloga oživela karijeru, e sad zamišljam scenu kao što je Tarantino zamislio, DDL kao Vinsent Vega i Kurt Kobejn kao onaj diler pajda. To bi skroz epic bilo, bez greške.
Inače kad smo pomenuli Tarantina, ne znam da li se pisalo ovde na temi, Maestro Enio Morikone radi muziku za Hateful Eight!

Ne bi bio dobar DDL kao Vinsent Vega, zapravo nije on glumac za Tarantinov stil. Nije bezveze odbio ulogu, niti ju je odbio zato što je smatra lošom, čovek jednostavno bira uloge gde može da daje svoj maksimum i gde može da objasni kako se glumi. I upravo zbog toga je toliko dobar. I da, dobro je što je odbio ulogu i što ju je Travolta odradio, jer je to bukvalno uloga njegove karijere koju ne verujem da bi iko mogao tako dobro da odradi.

DDL je amer s kraja devetnaestog veka. gotovo.

Rešio malo da gledam te starije filmove, ne volim Kjubrika, ali ovaj mu je odličan

http://www.imdb.com/title/tt0057012/

Neću da vas lažem, zadnjih pola sata filma sam se usrao od plakanja i molio Boga da mi niko ne uleti u sobu da me vidi...

http://www.imdb.com/title/tt1028532/?ref_=fn_al_tt_2

kako je izgledalo plakanje i molitva u isto vreme? dok u pozadini igra richard gir

Reme, da li to u svom poznatom stilu troluješ po osetljivoj temi ili zaista misliš da DDL ne bi bio dobar Vincent Vega?! Čovek koji je školski primer metodičnog glumca, onog koji bukvalno živi svoju ulogu. I ovo što Piks veli, Travolti je ta uloga vaskrsla karijeru, a nije nekorektno reći da je Travolta ograničen glumac. Jednostavno, da bi uloga ispala dobro potrebno je da je dobro koncipirana i napisana, i da glumac odradi svoj deo posla. Svaki gotovo lik kod Tarantina je veoma specifičan i mislim da bi se i tanji glumci proslavili kao Travolta. Čak tvrdim da je Medsen za klasu bolji Vega od Travolte. I ovo za Kobejna da je ispalo, to bi tek napravilo kult od ovog ionako vrhunskog filma, koji neki osporavaju kao plagijat, ali čak i da jeste - to je najbolji plagijat ikad napravljen.

P.S. Uloga Kobejna u filmu bi mi bila slična genijalštini koju je Džarmuš napravio u svoja dva filma (ovom i ovom), ubacivši u film legende poput Vrištećeg Džeja i Džoa Stramera, odnosno Igija Popa i Toma Vejtsa.

Prove, reci nešto o kafi i cigaretama, tedoh da odgledam to.