Prijava

E Šomi, gledao sam ja
Ček sad ću da ti napišem o filmu

Priča o vrhunskom vozaču, hollywoodskom kaskaderu, usamljeniku po prirodi koji dodatno zarađuje kao vozač za bijeg, odrađujući prljave poslove za kriminalno podzemlje. Nakon što pristaje pomoći bivšem zatvoreniku i dečku svoje prelijepe susjede u poslu koji pođe opasno naopako i sam se nađe na meti nekih od najopasnijih ljudi Los Angelesa. Jedini način na koji može preživjeti je raditi ono što najbolje zna: voziti.

ja iskreno verujem da je drajv solidan film, skinuo sam ga, pogledacu u narednih 5 dana ok

gangsteri još čame čekajuću haha

Armine, Oldboj je zabava za celu porodicu... :D Svaka rečenica nosi veliku težinu, baš pregenijalan film

Počeo večeras sa Star Wars originalnom trilogijom. Dosad nisam nijedan pogledao.

ma i sad se secam nekih scena nikolase i prica je jedinstvena i sjajna, ali nesto me je toliko iznerviralo, neki detalji ili sve nekako, da l toliko mrzim kosooke i njihove facijalne ekspresije ko zna :D

prov nek je sa srecom, veoma si hrabar

Joda umire na kraju

R2 D2 pregori osigurač, ali mu Han Solo prespoji ekserom i bude ok.

"Even though I'm no better than a beast, don't I have the right to live?"
Odlična rečenica iz oldboja.

I ja sam ga pogledao pre pešes dana, dobar film, mada sam ga delom predvideo na pola, pa mi kraj nije bio upečatljiv koliko bi trebalo (SPOJLERČINA LJUTA PAZI NEMOJ DA ČITAŠ SAD onda kad je ona pevala u kolima pre jebačine skontao sam ko bi mogla da bude, samo naravno ni lud ne bih mogao da naslutim onakav kraj KRAJ SPOJLERČINE LJUTE), ali generalno ne volim te žutaće i one fejk scene brus li borbi, baš me smori kad gledam. Ali scenario, gluma glavnog lika, pojedine scene i bolestan kraj... Odlično. Isprva sam mu dao 8, evo sad odoh da promenim na 9, prisetio sam se koliko je lud.

Prvi deo trilogije baš blentavo izgleda sa omin smešnim efektima, ali brzo prođu dva sata.

Od danas gledam samo filmove heroinaca pajtonovaca, jer su sve rekli i izjebalirevolucijom , ovi danas pizde revolucijubdizu radi fore da uzmu lovu

Gledam s pauzama, Armine. Prvi post sam pisao na fazon 3/4 filma. Drugi post kad sam završio film. Bila mala pauza dok sam drkao. Ne vidim kaj nije jasno?

ma glupiram se dosadno mi do kurca... a jel tolko govno da ti treba odmor svako malo ?

Svaki skoro film gledam s pauzama. Sad me ovaj blog koji Lee okačio zaintrigirao, čitam o Stevanu Filipoviću, mastermindu srpske režije.

Ovaj bloger s linka koji je Lee okačio se toliko proserava da je to genijalno!