Prijava

pa ti bese revenantu 10 dade, sta je birdman onda koji kurac

inace evo drugi dan ne izlazi mi iz glave grejs, koji kurac jebeni, bukvalno po ceo dan samo to

Viš da je postao pičketina koja samo vreba da mi kenja. Jbg.

Mickey Savage

The Revenant odličan. I pored dobre priče i glume, sve je u senci odlične režije Injaritua i majstorstva Lubeckog. Meksikanci nastavljaju da Amerima drže časove i iz visokobužetnih filmova! Moram sačeti da ovo u bioskopu gledam, pošto je greh gledati u zadimljenoj sobi!

10/10

hahah aj vidi nadji sta je pisao za birdmana, ako nije 10 da trazimo ban za ometanje funkcionisanja operativne teme

Na rts1 počinje Bombaši, svakako bolji film od svih filmova koje je Armin van buren predlagao.

intačbls počeo na b92 upravo

Ma dao je Birdmanu desetku, loži se Prov opasno na te "propali umetnik" i "umetnik u krizi" filmove. Pa pogledaj desetke njegove, Adaptacija, Birdman, Withnail & I. Kapiram da je Whiplash-u isto dao makar osam. I Black Swanu.

Meni je Birdman baš mlak, čak mu je i kraj nekako lejm. Jedino što je interesantno je tehnika snimanja, ali to nije dovoljno. Skroz prazan film što se mene tiče. Ipak, kao što rekoh, podržavam eksperimentisanje Injarituovo.

EDIT: Tako da verujem da mu se svideo Birdman više. Al' jebiga, ne mogu da uzmem ozbiljno Prova kada priča o takvim filmovima. A i voli filmove u kojima se bacaju fazoni na ivici vulgarnosti. Oseća se malo više muško tako valjda. Jbg.

Meni je Birdman baš mlak, čak mu je i kraj nekako lejm. Jedino što je interesantno je tehnika snimanja, ali to nije dovoljno

Sa ovim postom sam definitivno siguran da ne uzimam za ozbiljno nista sto pises u temi filmovi.

Sa ovim postom sam definitivno siguran da ne uzimam za ozbiljno nista sto pises u temi filmovi.

Ok, pozdrav tebi i tvojima. Pozić.

bombas tvoji su trenutno na rts1

Nemam kad trazim po internetu neku macku da kupim. Fala

http://www.imdb.com/title/tt0156887/
Inače, ovaj crtać je pokrenuo ovu poslednju lavinu filmova o umetnicima koji usled velike promene/ambicije i želje za postizanjem nečeg velikog u umetnosti "koketiraju" s ludilom, depresijom, nesigurnošću itd.

Primeri, Adaptacija (2002), Synecdoche, New York (2008), Black Swan (2010), Birdman (2014), Whiplash (2014).

Moje ocene za te filmove:

Adaptacija 10/10
Perfect Blue 9/10
Synecdoche, New York 7.5/10
Black Swan 7/10
Whiplash 7/10 (iako je Birdman verovatno objektivno bolji film, ovde je jača tenzija iako se u svakom trenutku zna šta će se desiti, na polju soundtracka jebe takođe, bolje uklopljena muzika nego u Birdmanu ako mene pitate, a i kamera jebe).
Birdman 6/10

Tako da na tom planu Birdman jako gubi na autentičnosti. Delimično je autentičan samo na relaciji umetnost - Holivud i na relaciji lizanje čmara publici vs vrhunska umetnost. Pošto se umetnost - Holivud relacijom bavila i Adaptacija.

Brt, uzimam ove preporuke sa ogromnom rezervom.

nisam ni svestan za koliko njih je idol jebeni dimitrije debeli masni neobrijani vojnov

Ne bih znao o kome je reč. Pozdrav Neše. Čuvaj se zečeva.

Aham, znam o kome pričaš. Odvratna glava.

Meni se Revenant posle prvog gledanja (HD skriner) mnogo svideo. Priznajem. Posle sam ga gledao u bioskopu i malo je splasnuo utisak zbog jer je u velikoj meri film pravljen za nagrade, ali je i dalje dobar film. Desetka ne znam, ali je za devet sigurno. A i ono što je Lubecki u filmu uradio je stvarno da stanemo u red da mu popušimo kurac. Njegov rad je revolucionaran koliko i ono što je Kjubrik uradio u "Odiseji".

Lol, zar sam pohvalio i priču u prvom postu. A jebiga, mora se uraditi re-evaluation. Nije greh pogrešiti, greh je ne priznati grešku.

Npr. "Forest Gamp". Prvi put sam ga gledao kad sam bio klinjo, Arminovih godina negde (oko 20) i bio baš oduševljen. Retardirani lik uspe u ćivotu, još jebe vrh plavušu sa 10/10 vilicom (g-đa Andervud btw)... Ovo ide u prilog Remeove tvrdnje da se poistovećujem s likovima. Gledao sam ga opet pre nekoliko meseci u želji da me razgali, i umalo nisam povraćao od količine patetike i toga koliko je očigledno film napravljen da uzme Oskare na konto patriotske priče.

P.S. Kauntzerizam se širi forumom kao kuga. Pogledajte kako Reme pogano konstatuje da volim filmove na granici vulgarnosti jer sam tako više muško. :(