Prijava

http://www.imdb.com/title/tt1368440/
Branded. Lose snimljen film koji je mogao biti dobro snimljen. Nelos film iz razloga sto ima u sebi dosta kul stvari.

http://www.imdb.com/title/tt0375679/#
Crash. Preporuka za ovaj film, nakon prvog gledanja ostavlja neverovatno jake utiske, ali evo drugi put odgledah i opet me je " puko".

Prosto rečeno - romantična komedija za muškarce lol http://www.imdb.com/title/tt0460740/

Leri tebra ne pamtim jesam li ikad pogledao film na preporuku odavde, i koji kurac bas tvoj izabrah. Golo govno, gledam oce li konacno poceti neka radnja, ono kraj.
Tuga

http://www.imdb.com/title/tt1327628/ - Mnogo dobar dokumentarac.

http://www.imdb.com/title/tt0814075/ - Mnogo dobar dokumentarac vol.2

http://www.imdb.com/title/tt0094336/ - britanska verzija Ponoćnog kauboja, jebe.

http://www.imdb.com/title/tt1529572/ - Ros iz Prijatelja kao režiser, nije loše kao što bi možda pomislili.

http://www.imdb.com/title/tt0421082/ - biografski, mnogo dobar, za Prova ako nije gledao.

http://www.imdb.com/title/tt0368794/ - za fanove Dilana, ništa spec.

http://www.imdb.com/title/tt0313670/ - veoma prijatno iznenađenje, preporuka.

http://www.imdb.com/title/tt0062467/ - ful.

U tri dana sam gleda ove tri azijaštine:

http://www.imdb.com/title/tt1069238/ 10/10! Ne znam, inače mrzim sve vezano za sahrane ali ovaj film ih je predstavio na skroz neki... nznm lijep način. Ima nekih klišea ali me opet oduševio film... smiješne scene su nekako bile tužne, one tužne lijepe... nznm neobičan utisak ostavio na mene. Inače nijesam neki ljubitelj standardnih ovih drama ali ova mi se sviđela opasno.

http://www.imdb.com/title/tt1590089/?ref_=nv_sr_6 - ako znam... gledali su mi se filmovi ovih dana a ovo mi je bilo ka anime... možda mi se zbog toga nije sviđelo nešto. Snimljen je nekako tripozno, jeziv na momente. Kraj skroz neočekivan... možda mi se nije dopalo što je radnja sa đečurlijom najviše... (inače prevod je nenormalno loš ako skidate sa torenta... našao sam još neke titlove koje su nudili tamo u komentarima i bili su isto sranje (isti slučaj i za prethodni film mada kontekst je bar bio tu)... možda onaj u bluray kvalitetu ima bolje titlove ja sam naša neki 700mb jer imam raspad od neta.

http://www.imdb.com/title/tt0364569/?ref_=nv_sr_2 - ovo je suprotno skroz od "kokuhaku" isto animeičast što je i normalno jer je rađen po manhwi (korejska verzija od mangi) kraj mi je nekako bio očekivan od pola filma ali i dalje odličan film. Jedino mi je retardirana bila ona poznata scena kad oh dae su samlati dvadesetoricu u hodniku (kapiram da i nije spojler jer tu scenu više svako zna lol) PS: nemam pojma valjaju li titlovi za ovaj. Na korejskom ni dobar dan nznm reći

http://www.imdb.com/title/tt2333804/

Solidno...nekako mi je kraj spetljan, ali uživancija mi je bila da gledam Gilliamovu viziju bliske budućnosti. Doduše, ne više tako originalnu, jer sam film iz nekog razloga doživeo kao dopunjavanje Brazila. Mesto radnje je svakako dobro odabrano (napuštena crkva u sred sveta reklama i sajber seksa) kao i osnovna okupacija glavnog lika (čekanje telefonskog poziva). Waltz još jednom objašnjava neke stvari. 7/10

http://www.imdb.com/title/tt0450385/
Nisam čitao priču po kojoj je pisan scenario, ali mi se čini da je ideja priče bila malo dublja nego što ju je reditelj prikazao. Ovako, ovo ostaje samo hotelska soba koja pokušava da te ubije vadeći slike iz tvoje podsvesti i koristeći se vlastitom krvavom istorijom. Vizuelno kvalitetan film. Kraj, takođe, spetljan. Za isprepadati se sa devojkom ili nekim drugim neprijateljem. 6/10

Овај Divergent изузетно глуп и досадан филм. Прекјуче оцјена 7.4, данас 7.2, реално би било да падне на 5.8

http://www.imdb.com/title/tt2287699/
Svima predlazem. Odlican. Muzika, tema, scenario, fotografija, posebno uloge. Jedino, malo se kraj naglo odigrao pa sam ostao izgubljen i onog teleceg pogleda.

Uostalom, to je Pavel.

sad sam pustio film Car, uf, pa uloge i njihovo igranje nisu mogle bolje proći. http://www.imdb.com/title/tt1424431/?ref_=nm_flmg_dr_3

Preporučujem i komentarišem nekoliko kratkih animiranih filmova (svi su na Jutjubu, tu su i linkovi), pa ko voli nek izvoli.

http://punjenipaprikas.com/inspiracija-kroz-animaciju-1-deo

Još jedan korejski

http://www.imdb.com/title/tt1190539/

Baš mračan triler. Dosta drugačiji slijed događaja nego u većini đe sat i po traže krimosa i u zadnjih 15 minuta ga navataju.

kako jebe mame ovaj sa andertejkerom, leri, bači još koji linak. dopao mi se i onaj sa matorim na brodu, a invenšn of lav mi bljutav malo, lepa animacija al mi ta filozofija ko neki koeljo usrani.

The Tiger and the Snow. Film Roberta Beninija. Nateran od strane lepše polovine, po ko zna koji put gledao film. Njoj nisam rekao: ali u poverenju - krš, sve vrlo isilovano. Prilično zamorno gledati Beninija kako glumi napadnog, bućibući smotanog, opsesivnog romantika, tek u pokušaju simpatičnog kako nametljivo blebeće i mlati rukama. Bedan pokušaj reciklaže oprobanih fora iz filma Life Is Beautiful. Ženama sipmatično očito, štaš. Od mene kapak 5/10.

Sutra gledam ratnu mini-seriju Band of Brothers da neutrališem bućibući post-efekte.

kako jebe mame ovaj sa andertejkerom, leri, bači još koji linak. dopao mi se i onaj sa matorim na brodu, a invenšn of lav mi bljutav malo, lepa animacija al mi ta filozofija ko neki koeljo usrani.

Evo ti ova dva na prvu loptu, ali dosta sam ja to birao, pogledao sam baš dosta toga. Drago mi je da je bar neko otvorio tekst, stvarno ima dobrih stvari, završavam ovih dana i drugi deo sa dužim ostvarenjima pa ću okačiti i to.

http://youtu.be/-hzCfOvsq64

http://youtu.be/Aw0uORumRts

Gleda sam i ja onaj link. Podsjetih se sad (sprdaćete mi se ođe 100%) al mislim da je Sergej Ćetković radio muziku za onaj ruski crtać sa zupčanicima. Ili da su mu ti momci valjda dali da koristi dio crtaća za neki spot... neam pojma

sims ledzit. totalno je njegov fazon.

Tropa de Elite 2 odgledo, nelogično, ali tek sad, a prvi deo još onomad.
Odličan, brutalan i kapiram da je 100% verodostojan: šta se radi po gradčini Riju, pogotovu njegovim obroncima tipa favele. Koja korupcija, sve provučeno kroz lični motiv Nascimentea, cara. Dok je u 1. delu uglavnom jednostrano demonstrirana moć "Lobanja", ovde se prikazuje druga, trula strana sistema.
Podsetilo me na sjajnu seriju Hobotnica.

Sad sam odgledao ovu Almu, jebo te kako je tripozno. Dajte jos nesto tako, ali moze i dugometrazni, ne mora short samo.

Je l' si pogledao neki od onih što sam stavio gore u tekstu? Evo ti ponovo ako nisi video.