Prijava

ma ovaj sa dzulijom roberts nije mnogo njanjav kako zna da bude....do jaja je jer ima nekog muza psihopatu....a i nekako mi je prelepa u tom filmu, a ja kao osvedoceni pickopacenik volim da gledam filmove sa lepim zenama

dajte neku preporuku sa sandrom bulok, jednom od najlepsih zena inace.

Skoro sam gledao nešto sa sandrom bulok, na hbo komediju išlo, neke opake devojke, tako nešto, gde je policajka... majko mila, ima 7 dana a još mi je žao što sam straćio sat i po na to umesto da sam... čačk'o nos.
A asocijacija na nju mi je od starih ono sa kijanu rivsom, u busu, ne sećam se imena, a od novih "the proposal" koji je isto govno, ali je dobar za gledanje s ribom, eto, za onog ko je tražio na prošloj strani.
Od tih romantičnih baljezgarija još "francuski poljubac", "you've got mail" (koji mi je, pošteno, gotivan od tih romantičnih komedija-drama), "crazy stupid love" - govno na vrhu gomile govana koje ima tri dobre scene al' iz nekog razloga nailazi na dobre kritike kod žena kojima je poenta gledanja filma ležanje u krevetu uz kokice ili druge grickalice uz filmove gde je vrhunac šege kad glavni glumac udari u vitrinu glavom. I ono isto, novo britansko nešto gde onaj lik putuje kroz vreme i popravlja sve što zajebe, zabo sam sad, ne znam ime. About time, da.

Jebote, moram da odgledam nasamo i po tri normalna filma posle pojedinih romantičnodramatičnih komedija da bih se vratio u normalu, iako su mi ti filmovi generalno "gledljivi", iako eto, naiđe neko sranje nad sranjima koje izgleda režira pička, scenario pisala pička, kamerman je pička, producenti su tri bogate pičke, i napravljen je samo za pičke. A to što pičke neće same da gledaju nego moraju da imaju društvo, to ih izgleda boli kurac.

Jel koristi neko onaj PopcornTime? Nesto me zanima...

Ne sećam se da sam nekad osetio ovoliku mržnju prema negativcima kao u ovom filmu
http://www.imdb.com/title/tt0830558/

GLEDAJTE OVO,
JUČE BILO NA TEVEU.
Ko voli laganije filmove
http://www.imdb.com/title/tt0825232/

http://www.imdb.com/title/tt0359950/
Iznenadio sam se, iskreno, s obzirom ko je film režirao. Al jbg, prepuno propusta nekih, sve je naivno i puno klišea, a i lako se provali gde je famozna ''dvadesetpetica''. 5/10

http://www.imdb.com/title/tt0264464/
Klasičan Spilberg: zanimljiva životna priča, dobra gluma. 7/10

http://www.imdb.com/title/tt0887883/
Dobra gluma dobro napisanih likova je kao potencijalna osnova za dobar film užano uništena očajnom pričom. 5/10

http://www.imdb.com/title/tt2140373/
Kul filmić. 7/10

http://www.imdb.com/title/tt1178663/
http://www.imdb.com/title/tt0457513/

Klasični Vudi: devojka i starac u nekoj kombinaciji. Larry David je u prvom odličan, ko voli Alenovski humor, svideće mu se film.

Zapustio sam se, al stvarno. Davno nisam gledao neki film.

Pohvatao sam na teveu, misticnu reku, ali to je klasik, necu ni da pisem. Kacio sam ga bar 200 puta.

takodje sam uhvatio i ''i m sam''. Odlican je. U oba filma je Son pen pokazao kako se glumi. To je onaj tip glumaca kojem slava i poza na crvenom tepihu nisu na prvom mestu. Slusao sam kad kusturica prica kako je brando slao son pena po dzemper za kusturicu.

Takodje sam odgledao Shrink isto po 200x
http://www.imdb.com/title/tt1247692/
morao sam zbog robina, legenda je. pogotovo u ovom filmu kada izgovara ''FUNKCIONALNI!''. Ovo je jedan od filmova koji nije reklamiran, i koji je uistinu dobar s obzirom odakle dolazi. Radnja, glumci, muzika... sve na mestu.

Deluje zanimljivo ovaj Fury

e šrink je baš fin film, nubare sa imdba su nubare. spejsi napravio decu po običaju al ne sećam se te scene,nijena, moraću opet pogledati film.
sad gledam svini toda sa dzoni depom, nije loš, kakav je onaj evdard skizorhends?

http://www.imdb.com/title/tt0808185/?ref_=nv_sr_1
Odlican film, imam utisak kao da je radjen po necijoj kratkoj prici.

http://www.imdb.com/title/tt0079766/?ref_=nv_sr_1
Ovaj je dobar, radjen po rock operi benda The Who.

+1 za Apofisov prvi predlog.

Da, sjajan film stvarno.

Odgledao juče The Road (2007) - http://www.imdb.com/title/tt0898367/
Verovatno ste ga već spominjali unazad
5/10

Šta znam, solidan film, ali bez ikakve radnje, a do nekih dešavanja tu dolazi onako niotkuda, kao da nije ni trebalo da dođe. Dobra gluma Mortensena eventualno i to je to.

koliko sam se ja smorio dok se gledao the road,a imao sam jaka ocekivanja
road je sranje i drjv je sranje

Jeste i ja sam očekivao više. I kao da čekaš da se nešto desi, da sve ima nekog smisla i onda ono fazon nema ništa. Kraj filma.

Depresivno govno. Prenaporan film, nisam ga ni odgledao do kraja koliko je težak nekako.

http://www.imdb.com/title/tt2258345/?ref_=nm_flmg_act_2

okej je, razbibriga, ništa više i nisam očekivao. previše židova ima samo, to me pomalo smara, i to forsiranje semitizma blabla. mislim, pandur s onim kikicama i nekom smešnom uniformom hahah, a jes za vrištanje lel
vudialenovski fazoni, turturo standardica za turtura. šeron izgleda stvarno dobro, sofia vergara prenamunjeno, dok mi je vanesa paradi i dalje preslatka awwww. ženio bih je, sa sve onim bosiljčić razmakom između prednjih zuba.
6/10

odgledao Se7en, Cuvare Galaksije, Sosenka, i Heat

ocjene idu 9,7.5,9,8

http://www.imdb.com/title/tt0462538/

U čemu je svrha praviti film za već postojeću crtanu seriju koji traje, i izgleda, kao obični praznični specijal? Kako god, nasmejao sam se dobro par puta.

http://www.imdb.com/title/tt0118954/

Konfuzno, duhovito, morbidno, Alenovski, što bi ljudi rekli. Seksualno opsednut film. Fantazi i nadrealne scene su nadrealno dobre.