Prijava

ne može biti ništa drugo do užasan kad ga ova debilčina režira. za transformerse kažem. ne znam koji sam deo gledao ali retko me je neki film toliko i smorio i iznervirao u isto vreme.

Watchmen je odličan film. Od onih rađenih po stripu, jedini se ozbiljno približio Nolanovoj trilogiji. Mračan film, mnogo gotivni noir momenti, ima i sisa u filmu. Onaj Džefri Din Morgan (Komičar) je pravi Havijer Bardem za sirotinju.

83/100

po meni, vočmeni šiju nolana poprilično.

http://www.imdb.com/title/tt0065724/?ref_=nv_sr_1

inače, jedan od filmova sa one apofisove liste, pogledao sam ga tek pre nedelju, dve i usro sam se. kakva glumčina je džek, a i film me zveknuo na duboko ličnom i personalnom nivou, tako da sam zanemario par slabih tačaka (uglavnom što se tiče glume nekih likova, ali oni su nebitni). film generalno jebe, ko se može prepoznati, sjebaće ga u potpuno, ja sam još pod utiskom

Ova period Džekove karijere je bio do jaja. E, kad smo kod njega: Džekova poslednja uloga vredna pominjanja je bila 2001-ve ili druge, film se zove "O Šmitu" ako se ne varam. Davno sam gledao taj film i baš me do jaja dirnuo. Lik ode na neki put i sazna stvari o ženi koje nije znao. Takođe, spoznaje sebe i tajfajzen. Preporuka!

Nađoh i na IMDb: About Schmidt
http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt0257360/

Adaptation.
http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt0268126/

Ovaj mi je jedan od omiljenih filmova i sigurno u top10 poslednjih četvrt veka. Bez ikakve dileme, najbolja uloga Kejdža u karijeri. Naravno, za one koji vole tandem Džonzi-Kofman ovo je lektira. Meril Strip i Kris Kuper sijaju u filmu.

dajte film da me zabavi

Počo sam gledati
Blue is the warmest color
Inčrsting, lezbo-rilejted film. Samo ova mala što je glavna uloga mnogo raspad, poput Kristen Stjuart, neuredna je, jede ko krme, frizura joj je haos, sva je onako zrela za išutirati.
Inače fin filmčić, traje tri sata.

EDIT: Preemotivan film, jbt.

jel još neko zapazio ovu komedijicu? skroz je simpatična I opuštajuća a niko je ne pominje
http://www.imdb.com/title/tt1637706/?ref_=nv_sr_2

E, baš ću da je overim, fala, Kure.

Dobra je komedija ovo Our Idiot Brother, za "mozak na ispašu" savršeno. :)

e baš takav mi treba!

http://www.imdb.com/title/tt0308644/?ref_=ttcrv_crv_tt Finding Neverland (2004)

Jedan od najlepsih filmova koje sam gledao, odusevljen sam

Ja odgledao Pi (1998), dobar.

Slučajno naleteh na neke Đastin Biberove dokumentarce. Ladno nijedan nije ocenjen preko 1.6.
lolara

jbg,kad ga svi hejtuju...

hehehe ja samo gledam filmove za odrasle hehehe

http://www.imdb.com/title/tt0279064/?ref_=fn_al_tt_1
mislim da sam gledo predstavu davno kod nas sa istom ovakovmm radnjom I tako se nešto sločno zvala... glumio aki iz roda I neki random lik. baš dobra predstava bila skinuću ovo