Prijava

Alo celtic... ocemo li.. jesi obio avalafilm do sad?

Meśa

The Secret in Their Eyes http://www.imdb.com/title/tt1305806/

Dobar film sa manjim nedostacima.

Koji, da vidim jesam li ih primjetio? :)

ta scena je blago. tačno sam se usrao kad sam gledao film prvi put, kao da je mene ispitivao. odvalili su svi sa glumom.

debilčina iskompleksirana, ubi onog klinca bezveze

šupčina sa pištoljem u usta mu se serem

kao da je rodjen sa uloge u goodfellasu i casinu, kad pogledas jebote ostale tipa sam u kuci i ono sranje smrtonosno oruzje, pa moj rodjak vini ( dobro ovde i nije toliko lose) nije to taj lik, on i de niro imaju retku hemiju...

pitam se što ga nisu aganžovali za sopranove, bio bi savršen. ionako je pola ekipe iz gudfelasa igralo tu

Ne znam da li je pominjan domaći film "Beli beli svet". Sinoć odgledah, sve pohvale! Priča dobra, u skladu sa tradicijom domaće kinematografije - teški crnjak. Gluma skroz ok, Uliks Fehmiu, Nebojša Glogovac, Mira Banjac, Boris Isaković... Radnja se odvija, zamisli - u Boru. Ima nekih dobrih umjetničkih fora, isprekidani kadrovi, sekvence, očigledne poruke (npr.o nezaposlenosti u Boru), čak u pojedinim momentima i elementi mjuzikla. Ima i jedna dobra nosata riba što se jebe gola u pičku. U svakom slučaju, toplo preporučujem.
https://www.youtube.com/watch?v=bKdJ1oy9ick
Naravno, Glogovac iskidao u svom mjuzikl dijelu.

Eo bas sad gledam. Dobar je. Jedinstven u svakom slucaju. Meni ko neka mesavina Hadersvilda i Ja sam iz Tetovog Velesa http://www.imdb.com/title/tt0855843/ (koji ne preporucujem bas nesto). Dobra je ova stvar skroz i zarazna od Glogovca. Cak i pisem vreme za scene koje cu posle zasebno iseci.

Baš zarazna stvar, pogledao i poslušao danas bar 10 puta... Analiziram film čitav dan, drago mi je da se eto bar neko primio ko i ja. Kad smo već kod sporednih likova, ona ćomanka razbija isto. Inače, imam krš drugara iz Bora, bio sam tamo, vodile me i na taj kop, ogromna rupetina stvarno. Sumoran i uvrnut grad totalno. Imaju Goribor i ovaj film, kud ćeš više. Kontam da bi filmu legla neka stvar baš od Goribora ili Blok Auta, ali i ovako muzika razbija.

Jesam li na vukajliji video temu gde svako stavi fazon svojih 10 naj filmova i onda se napravi kao velika lista najboljih filmova i ako ne da li bi ste bili zainteresovani za tako nesto ?

Ако мислиш на Вукајлија топ 100, то сам ја једном приликом покушао да обновим, веруј ми да не вреди, много подјебавали људи, минирали интензивно. Али другачији је систем био од тог како си ти замислио, тако да можеш да покушаш са тим својим.

e to sam mislio hvala.. rekoh ako nije ovde dobra je stvar, pa bi mogli da odradimo, ali ionako je mrtva tema, a i sto kazes zajebavali bi se... jebiga ne znam

Evo sad gledam temu nije ni zavrseno jbt, ja sam mislio neko otvori temu i onda edituje prvi post, koji film ima najvise "glasova", mozemo da smanjimo i na top5 nebitno..

Jesam li na vukajliji video temu gde svako stavi fazon svojih 10 naj filmova i onda se napravi kao velika lista najboljih filmova i ako ne da li bi ste bili zainteresovani za tako nesto ?

ja sam za pravljenje liste, bilo bi zanimljivo, ionako sam ovde naleteo na brdo dobrih sugestija i komentara, pa da vidim kako će ljudi da izrangiraju

Onda da se otvori tema, preglednije je, a i mozda privuce ljude kad je nova tema... dobrovoljac nek se javi

http://www.imdb.com/title/tt0077416

odgledao sam ga opet, posle nekoliko godina. dobar je, ali, iskreno, nije mi toliko dobar koliko sam mislio ranije, malo mi je šupljikav i nedorečen. daleko od toga da mislim da je loš, al nije tolko dobar koliko se uzdiže. de niro i voken su ojebali, doduše.

gledao sam skoro i ovaj http://www.imdb.com/title/tt0383028/ i poprilično je sjeban, još uvek ga varim... nije za preporučiti svakome, mislim da bi ga dobro skapirao samo neko ko se malo ozbiljnije uhvatio u koštac sa istinskom depresijom. ne znam na osnovu čega, ali me je podsetio (atmosferski) na ovaj http://www.imdb.com/title/tt0120263 za koji mogu istu stvar da kažem

Aloooo celtics.... nemoj se pravis luuuud obecao si mi film sa Dedicem!