Prijava

http://www.imdb.com/title/tt1783408/

Ко воли румуњску комедију уживаће. Мени било дојаја, чак мало и тугаљиво на крају. Једина мана је што је Бреговић потписан као аутор музике, дакле није.

Имам замерку на насловну фотографију...
Требало би да изгледа овако:
http://vukajlija.com/zabava/posteri/555984

Whiplash je vrhunski... Od gone girl i the dropa je bolji zajedno
http://www.imdb.com/title/tt2582802/

Slažem se za whiplash

Ako poredis pricu u fajt klabu i dropu, i uopste kvalitet filma onda cu samo da se povucem iz dalje diskusije. U Dropu u samo jednoj sceni ima vise klisea nego u celom fajt klabu. Moje misljenje

ne stavljam ih u isti koš, samo kažem da nema smisla ekstaktovati glumačku ekipu iz ostvarenja i onda kao e a bio bi sranje. glupo je. ima drop i drugih kvaliteta osim hardija i toni soprana, ali po tebi nema i to je ok. ne budi nervozan.

http://www.imdb.com/title/tt0206634/?ref_=fn_al_tt_1-children of men
filmčina, tera na arazmišljanje o svim tim žarištima sveckim gde ljuski život vredi manje od moje izbušeen čarape.
SPOJLER

džulijan mur umire na samom početku, nisam stigao da izdrkam pošteno :(

KRAJ SPOJLERA

Nervozan

Ako poredis pricu u fajt klabu i dropu, i uopste kvalitet filma onda cu samo da se povucem iz dalje diskusije. U Dropu u samo jednoj sceni ima vise klisea nego u celom fajt klabu. Moje misljenje

jedan od nervoznijih postova ovih dana sig

a de ti je homo smajli

Taj baterflaj efekt ima jednu od solidnih zamisli, ali katastrofalno patetičnu realizaciju

E, 'vako:
http://www.imdb.com/title/tt1528100/?ref_=nv_sr_1
Tanak, jebiga. Možda bi mi se i svidio da sve vrijeme dok sam gledao nisam imao osjećaj već viđenog. Ko ne zna priču, a malo ih je takvih, gledao je crtani "Princ Egipta", pa sve i da prepričam film od početka do kraja neće biti spojler. Preporuka: preskočiti.

http://www.imdb.com/title/tt2310332/?ref_=nv_sr_1
Mnogo bolji od prva dva dijela, al' nije ni blizu prethodnoj trilogiji. Trilogija neće biti loša za pustiti potomku kao uvod u Gospodara prstenova.

http://www.imdb.com/title/tt2562232/?ref_=nv_sr_1
Kakva gluma, ali kakva gluma. Čak je i Majkl Kiton, koji nije mogao da uvjerljivo odglumi ni jebenog Betmena, ojebao u ovom filmu. Norton, Ema Stoun, NAOMI VOTS! pokidali. Kamera - fenomenalno! Sjebali su malo sa krajem, al' sve u svemu neobično, gledljivo i - nadasve umjetniĆko ostvarenje. Obavezno pogledati.

http://www.imdb.com/title/tt2084970/?ref_=cht_bo_6
Počeo da gledam i prekinuo na pola. Umjesto ovog odgledajte:
http://www.imdb.com/title/tt0157583/?ref_=nv_sr_1
Ista je tematika, koliko se sjećam da nema pederluka, a i glumi Kejt Vinslet. (vidi pod: sise) ;-)

Sjebali su malo sa krajem

zašto mislis da su sjebali

meni je kraj bas ojebao, upravo zbog toga sto se javlja sa facom kao prava ptica. Sve mi je dobilo neki besmisleni smisao.

cuj sjebali sa krajem...birdman najjaci film u 2014...POTPISUJEM! i ne znam sta si ocekivao od kraja stvarno...pa nisu to jebeni transformersi

Je l ima Birdmana u 1080p? Zadnji put kad sam trazio nije bilo a zeleo bih pun audio-video ugodjaj :)

Under the Skin (2013)

Mnogi tvrde da je Scarlett Johansson došla u žižu pokazujući guzicu i sise, s čime se ne slažem. Gledajući Lost in Translation (2003), pa i mnoge druge filmove, nisam se baš nagledao njene guzice i sisa, a stekao sam utisak da je u pitanju ozbiljna glumica.
Ali ovaj film (Pod kožom) mi je do dana današnjeg ostao nepoznat.
Naravno da volim SF, i da znam da je zasnovan na romanu koji je napisao Michael Faber, no to me ne sprečava da pomislim da je roman loše pretočen u sliku ili da je hermetični Feberov jezik nemoguće filmovati.
Svestan sam da je ovo eksperiment koji možda pokušava da napravi pomak u SF-u, ali sudeći po hvalospevima iz pera renomiranih filmoljubaca, ovaj film dođe kao izuzetno delo.
Ne bih da prepričavam, ali plač deteta na plaži i njegova dalja sudbina mi je totalna nepoznanica, kao i uloga motociklista za koje pretpostavljam da su takođe izvanzemaljci kao i ona crnkinja u koži Skarlet.
Ako neko od Vukajlijaša (ko je gledao) ima dodatno objašnjenje za ovaj film, molio bih da kaže svoje mišljenje.
Black Adder, dobra preporuka za Dolores Claiborne (1995).