Prijava

preporuka i odmene

jel ti liči onaj buljavi na neleta?

Ахахах, да, сад кад си поменуо. Није ми било пало на памет кад сам гледао.

ljakse sutra gledam taj film...odavno je na watchlisti :D

izasao dvdscr interstelara,mnogo objasnio interstelar----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------najbolji film decenije...21. veka u stvari...ne gotivim nolana uopste,al svemir jebe ljuto...i sve

au ollanik mora da napushen ljuto bio si, interstellar sranje je

Фала, Тиборг, имам га деценијама али никако да одгледам. Саћу да се бацим на поса' . Иначе овај Попкорн тајм јебе, ја тек скоро сазнао за ту платформу и управо говорим збогом торентима и хрчковању филмова, све док не укину комунисти и ову доброту. Имал ко кака лоша искуства са Попкорном?

ЕДИТ: Ја заборавих да препоручим, мајмун. Елем, одгледах пре неко вече. Мрзим кад ми филм измами емоцију и то чак три пута. Поготово нисам очекивао од филма са оваквом тематиком. Свака част Вучићу, али и Клинту Иствуду, и Мету Дејмону и Моргану Фримену. Знам да је мало старији, али ко није обавезно нека погледа.
http://www.imdb.com/title/tt1057500/?ref_=nv_sr_1

ЕДИТ: Ја заборавих да препоручим, мајмун. Елем, одгледах пре неко вече. Мрзим кад ми филм измами емоцију и то чак три пута. Поготово нисам очекивао од филма са оваквом тематиком. Свака част Вучићу, али и Клинту Иствуду, и Мету Дејмону и Моргану Фримену. Знам да је мало старији, али ко није обавезно нека погледа.
http://www.imdb.com/title/tt1057500/?ref_=nv_sr_1

Jebeš me u dupe ako se ovo ne pojavljuje u nekom trenutku u filmu.

https://www.youtube.com/watch?v=LZRSPyvy23w

Edit: A i nije ko da sam mogo da vidim sa desne strane da se pojavljuje.

odgledao the drop. Nista posebno, za odmoriti mozak. Ona luda zaboravio sam joj ime odlicno glumi. E sad, kraj mi je nekako u fazonu usually suspects i nije mi se dopao kao tamo.

Хахахаха, царе :)))) Даклем, јебемо те у дупе. Реко си...

имам ја дане, не ради брдмен :( учита фазон четвртину филма а никако да крене, док за пар осталих које сам гледао тамо чим баферује пар минута одма крене

на крају сам скинуо неки скринер са торента у добром квалитету

Evo da preporucim jedan novi, po prici Edgara Alana Poa, pristojan film, sa ne tako predvidljivim tokom http://www.imdb.com/title/tt1772264/, i jedan stari http://www.imdb.com/title/tt0038355/.
Aj i ovaj, http://www.imdb.com/title/tt2347569/?ref_=nv_sr_1, ok je.

U sustini sva tri, filmovi za razbribrigu, dobro drze paznju.

Ljakse koliko se secam, ostao mi utisak da je under the skin na temu lepote bivanja covekom iako smo maltene na evolutivnoj lestvici, u ocima neke napredne vanzemaljske vrste, na granici sa napaljenim babunima koji su svesni svoje smrtnosti.

e da somi me podsetio na brdmana koji mi bleji na kompu vec 15 dana,ja zaboravio,a vidim nesto mi fali,a to nesto je gledanje brdmana

jel ima neki dobar snimak birdmana? bacite u pp da ne trazim sad

kad sam vec tu novi rec je tesko govno ako je neko hteo da pogleda nek preskoci

ovaj snimak brdmana je preguvno,jedva se vidi ista,gore od bioskopskih snimaka

decko, pogledaj španski original, mnogo je bolji film nego američko sranje sa Šerbedžijom

olanik znas kakav je interstelar tek u bioskopu...

Interstelar je odličan film, samo malo jebe što uvod traje sat i po :)

Па и гледао сам шпaнску верзију. Причам о четвртом делу који је изашао прошле године. Први и други су одлични, трећи је спрдња, а четврти је само срање. Мада се вратила риба из првог дела ал' џаба. Не планирам да гледам америчке римејкове.

Кад сам код хорора, стар ал' добар: http://www.imdb.com/title/tt0059043

aaaa, nisam skontao, ja i ne znam da ima drugi deo nego samo španska i američka verzija :)