Prijava

bas dugo nisam odgledao film preljut

znaci ipak dobar je?
ja se smorio ko zmajko prvih 10 minuta i ugasio

Дај му шансу, мислим да се нећеш разочарати.

koji vas je zadnji film oduvao koji ste gledali?

antihirst i melaholija pooyy

E jesi dobri trirovi filmovi. Mada antihrist mi se nije ndopao posebno, al kad sam video na kraju posvetu tarjovskom i bpotpuno suprotan mizogin stav, jebeno ludilo. Al kad odsece klitoria brate noge me zabolele jebeno

A melanholija je bas preteska i deluje npredugo onako melanholicno se razvlaci, nas predobra slika sivila jebenog. Kao nsto je misteriozna slika u the ghost writer

Stay je dobar film. Lozio sam nse pre par godina sad ne znam kako bi ga skontao.

Melanholija smara. Obično cenim takve filmove, al ovaj je udavio.

Smarala bi da nije u meni probudila melanholiju i nemir. I nda se nisam par puta cimao i prebacivao program jer mi je bilo prelose. A to je i cilj umetnosti, da peobudi emociju u ncoveku, ne? Osim ako nbisi odrastao u porodici gde si dobijao batine za iskazivanje emocija, fazon places jer si pao a sasvim je razumno jer dete od 4 godine si, i dobijes shljagu od preinteligentne,nestrpljive keve. Aj nmrs. "vidi pickica, place, sta je to,nista!"

Predlozite mi neki domaci film koji i nije tako poznat. Od 2000 do 2014.

Sve sam čekao tokom tog filma da se nešto desi, a ono ništa. Ne samo što se radnje tiče, već i emocija ko što kažeš, al' džabe. Al' taj ''nemir'' me oduševio u Oči širom zatvorene (scena sa maskama) ili oni mračni u startu sjebani filmovi poput Mašiniste ili Straw Dogs.

Evo da sjedinim zahtev od rasnog za domaći film,i polemiku o melanholiji
Dakle: White White World
http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt1450635/
Da me neko pita s kojim filmom bih ga poredio, morao bih reći sa Melanholijom. Težina teška, ali dobar film.

Super Troopers
Jebeš mi sve ako opet uzmem neku američku komediju. Znači Policijska akademija na selu, ukratko. Ne, nije obrnulo krug. I koji krug?
No, ne treba mi ni verovati previše, meni je i Hot Fuzz bio smaranje. Mada, bar ima elemente trešine, ovde bi treš bio nedosanjani ideal.
Ipak, poslužilo je kao izgovor da stučem krmaču piva i roknem femili smoki, hehe

21 gram sam gledao sinoć
sjajna gluma, dobra priča... film je odradjen kao mozaik pa svakikih lupam 5-10 min je jedna zasebna jedinica tog mozaika i te jedinice su isprepletane što je dojaja stvar secenariste i plus zanimljivosti. ide malo radnja od nazan malo od napred to zapravo i drži jaku koncentraciju. al jednostavno ceo film očekujem nešto neki rasplet neznam ni ja do kraja očekujem i na kraju ništa od svega toga. radnja je nekako drži konstantu da se tako kenjatorski izrazim, kvalitetnu konstantu naravno ali fali nešto tu..
režiser je rekao, nešto sam na keca pročito, da je jednostavno želeo da stavi emocije u 1. plan i to mu je uspelo definitivno ali opet je nijansa falila da film bude dosta bolji a ja ne znam šta je to, ima pametnijih od mene.
U SVAKOM SLUČAJU: POGLEDATI

E, to sam i ja pomislio. Neki mu kurac fali, nije to to kako je (eventualno) moglo.